BLE FLAU: - Det var veldig flaut. Jeg hadde sett meg i speilet før jeg gikk utpå, og hadde en følelse av at den ikke satt riktig, sier Monica Hansen. Foto: Privat
BLE FLAU: - Det var veldig flaut. Jeg hadde sett meg i speilet før jeg gikk utpå, og hadde en følelse av at den ikke satt riktig, sier Monica Hansen. Foto: PrivatVis mer

Viser rumpa - på TV!

- Jeg ble litt småsint, innrømmer den norske TV-stjernen.

SEHER.NO: Modellen Monica Hansen (31) har for norske TV-seere denne våren vist fram litt av hvordan hun lever i Los Angeles gjennom programmet «Ja, vi elsker Hollywood».

I den kommende episoden får man se Hansen mer lettkledd enn noensinne i TVNorge-serien, når hun entrer catwalken under et fashion show for badedrakter i «Super Ball Weekend» i Miami.

Det hun ikke visste var derimot at en av bikiniunderdelene hun skulle ha på seg nærmest manglet bakdel, slik at rumpa hennes var fullt synlig for TV-kameraer og de om lag 400 publikummerne...

- Jeg hadde ikke fått beskjed om denne bikinien på forhånd. Men dette er et klassik antrekk i Lei Marco`s show. Han liker å sjokkere seerne med en liten «un-expected twist», sier Monica Hansen til Seher.no.

Lei Marco er fashion-designer og en god venn av den 31 år gamle norske modellen. Selv innrømmer hun derimot at hun ble litt småsint på vennen etter overraskelsen hun fikk.

- Jeg fikk ikke tid til å tenke så mye på det. For så fort jeg hadde fått den på, ble jeg dratt ut på catwalken. Jeg ble litt småsint, men kom fort over det.

Etterpå fikk Monica derimot en mer positiv overraskelse.

- Jeg fikk noen fine kjoler i gave som en slags «sorry, men tilgi meg», forteller hun.

Men seansen på catwalken var en flau opplevelse for Monica Hansen.

- Det var veldig flaut. Jeg hadde sett meg i speilet før jeg gikk utpå, og hadde en følelse av at den ikke satt riktig...

I onsdagens «Ja, vi elsker Hollywood» får man også se at Monicas forlovede, Loren Birdwell (31), må ta på seg en mildt sagt minimal badebukse. I likhet med kjæresten, er han meget kritisk til dette antrekket.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Til sykehus under TV-innspilling