MISBRUKTE MEDISINER? Det spekuleres i om Jacksons misbruk av medisiner var det som forårsaket hans død den 25. juni. Foto: All Over Press
MISBRUKTE MEDISINER? Det spekuleres i om Jacksons misbruk av medisiner var det som forårsaket hans død den 25. juni. Foto: All Over PressVis mer

Viser nye sjokkbilder av Jackson

-- Er tegn på store mengder sprøytestikk, sier eksperten.

SEHER.NO: Etter hans død, har det blitt kjent at poplegenden Michael Jackson brukte enorme summer på medisiner, og at stjernen trolig var avhengig av smertestillende.

Nå har ABC News (ekstern lenke) offentliggjort bilder av Jacksons kropp, som viser at stjernens bein var kraftig preget av sykdom allerede for syv år siden.

Det ene sjokkbildet  - viser stjernens høyre bein med et svært stygt , svart sår.

Bildet - som skal være tatt i 2002 - viser ifølge en hudekspert et typisk sår med død hud.

- På bildene av Michael Jackson, ser det ut til at det var død hud på leggen, sier Dr. Debra Jaliman, en talsperson for American Academy of Dermatology.

Ifølge eksperten er såret omgitt av uvanlige sprøytestikk.

- Det ser ut som det er sprøytestikk etter intravenøse overføringer.

Dr. Jaliman understreker at det er uvanlig å stikke sprøyter i leggen, men kan være nødvendig dersom det ikke er noen blodårer tilgjengelig på overkroppen.

Legen spekulerer i om det stygge såret på kan være et resultat av kontakt med syreholdig væske, som i tillfeller kan brenne huden og gjøre den svart.

Ifølge The Sun kjøpte Michael Jackson medisiner for over 300 000 kroner i måneden i tiden før han døde.

Michael Jackson døde av hjertestans den 25. juni, og politiet har i etterkant av dødsfallet forsøkt å kartlegge hvilke leger som skrev ut medisinene hans.

Fem leger er under etterforskning, men hovedfokuset er rettet mot legen som befant seg med artisten da han døde, nemlig Dr. Contrad Murray.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Vil hedre Jacko med kjempekonsert