- Viser meg ikke helt naken

Men 19-åringen har ingenting imot å vise fram rumpa.

IKKE SPLITTER NAKEN: Emma vil ikke kaste alle klærne. I hvert fall ikke helt ennå. Foto: All Over Press
IKKE SPLITTER NAKEN: Emma vil ikke kaste alle klærne. I hvert fall ikke helt ennå. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Emma Roberts (19) er niesen til den velkjente stjernen Julia Roberts. Den siste tiden har den unge skuespilleren tatt noen lange steg karrieremessig.

Hun har spilt alt fra en kokainsmuglende datter i filmen «Blow», til en kjærlighetssøkende jente i «Valentine's Day».

Men det er ikke alt hun kunne tenke seg å gjøre foran kameraet. Selv ikke om det kan bety et stort løft for karrieren.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre en skikkelig nakenscenen noen gang. Jeg har aldri gjort en sexscene før. Men vi får se, forteller 19-åringen i et intervju med W Magazine.

Det til tross, Roberts er ikke veldig sjenert. Med intervjuet poserte hun i en rekke sexy bilder kun iført en svart BH. Og tidligere har hun sagt at hun gjerne viser rumpa.

- Jeg kan godt vise rumpa til kamera. Men jeg vil aldri gå toppløs. Å gå toppløs er smakløst, og det overlater jeg til folks tanker. Men man vet jo aldri, jeg sier dette nå - men om fem år kan ting stille seg helt annerledes, sa hun for noen måneder siden til The Times.

Stjernens nye film, «It's Kind Of a Funny Story», har premiere i USA i september. Roberts sier hun alltid visste hun ville bli skuespiller.

- Det var noe jeg alltid ville. Familien min sendte meg på en audition da jeg var ni år gammel, mest for å få meg til å tie stille om det å bli skuespiller. Jeg tror de ble litt sjokkerte.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan godt vise rumpa til kamera

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer