Viser kjærligheten på Twitter

Paris Hilton er stormforelsket i ti år yngre mann.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Paris Hilton (31) har forelsket seg i den ti år yngre modellen River Viiperi (21). Det har lenge ryktes at de to er et par, og nå bekrefter de forholdet på Twitter. 

- Hvor du drar og hva du gjør i livet har ingen betydning, det viktige er hvem du har ved siden av deg, skriver Paris til River og pyntet meldingen med flere hjerter. 

Hotellarvingen har også retweetet flere meldinger fra fans som ønsker henne og River lykke til. Modellen savnet tydelig kjæresten da hun var i Thailand og uttrykket gjensynsgleden på Twitter. 

- Så fint å være sammen med min kjæreste Paris Hilton igjen. Hadde en flott dag/natt sammen.  

Hilton har blitt linket til en rekke menn de siste årene. Hun har blant annet vært sammen med nattklubbeier Cy Waits, hun har datet Backstreet Boys-stjernen Nick Carter.

Den greske shippingarvingen Paris Latsis vant 31-åringens hjerte, og paret var forlovet, men gjorde det slutt kort tid etterpå. Hun var også forlovet med Jason Shaw i et halvt år. Forholdet til en annen arving Stavros Niarchos tok også raskt slutt. Musikeren Benji Madden og Paris var sammen nesten ett år, og er fortsatt venner selv om kjærligheten tok slutt. Hun hadde også et av-og-på forhold til «The Hills»-stjernen Doug Reinhard. 

Paris' siste forhold var til den nederlandske DJ-en Afrojack, men forholdet vart bare noen få måneder. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paris klina med jente  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer