Viser ikke kaffereklamen etter bruddet

Ali Kaffe viser ikke lenger reklamen med Liv Grete og Raphael Poirée.

SLUTT: Ali Kaffe har sluttet å sende reklamene med Raphael og Liv Grete Skjelbreid Poirée, men det har ingenting med parets brudd å gjøre.
SLUTT: Ali Kaffe har sluttet å sende reklamene med Raphael og Liv Grete Skjelbreid Poirée, men det har ingenting med parets brudd å gjøre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at skiskytterstjernene Raphael og Liv Grete Poirée separeres etter 13 års ekteskap. Paret har i lang tid figurert sammen i reklame for Ali Kaffe, men nå vil ikke filmene bli vist på TV lenger. 

- Man lager nye Ali-filmer, så filmer og annen markedsføring med Liv Grethe og Raphael ville uansett ikke bli brukt lenger. Deres seperasjon har ikke noen påvirkning på vår reklame. Trist at de skiller lag, de var jo et profilert og sympatisk par, sier Espen Gjerde, direktør i Joh. Johannessen AS. 

Liv Grete og Raphael giftet seg 27. mai 2000, og paret har tre døtre sammen.

I dag har begge to lagt opp som aktive skiskyttere, men jobber fremdeles innen sportsmiljøet. Hun som ekspertkommentator for NRK og han som landslagssjef i skiskyting sist sesong for Hviterussland.  

LES OGSÅ: Brudd for Kjersti Grini 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer