Viser frem undertøyet

Kardashian-søstrene utfordrer i ny kampanje.

<strong>DRISTIG REKLAME:</strong> Søstrene Kim, Khloé og Kourtney Kardashian vekker oppsikt i Amerika med denne sexy undertøysreklamen.  Foto: Kim Kardashian/Twitter
DRISTIG REKLAME: Søstrene Kim, Khloé og Kourtney Kardashian vekker oppsikt i Amerika med denne sexy undertøysreklamen. Foto: Kim Kardashian/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitysøstrene Kim (31), Kourtney (32), Khloé Kardashian (27) og lillesøsteren Kendall Jenner (16) er glad i å vise seg frem både på TV og i mediene, og denne gangen viser de til og med undertøyet.

De sexy søstrene har designet en egen undertøyskolleksjon for butikkjeden Sears og reklamerer for de små plaggene i en svært avkledd reklamekampanje. Nylig la den mest profilerte søsteren Kim ut bildene på sin blogg.

«Søstrene mine og jeg er så så glade for å kunne avsløre vår nye reklame for Kardashian undertøyskolleksjonen. Kolleksjonen er så flott, komfortabel og feminin og vi er svært stolte av den!»

Kendall er noe mindre kjent en sine tre støresøstre, men er i ferd med å bli en etablert modell. 16-åringen har tidligere fått kritikk for å posere for sexy, men bryr seg tydeligvis ikke om at mange mener hun er for ung for slike dristige bilder.

Kim Kardashian ble nylig kritisert av «Mad Men»-stjernen Jon Hamm for å tjene på å være dum, men slo tilbake at hun har sitt eget firma og tjener mye på realityserier og reklameoppdrag slik som den siste undertøyskolleksjonen.

Søstrene har også tidligere vært undertøysmodeller for Sears.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk blir belønnet for å være idioter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer