David Beckham:

Viser frem ukjent søster

- Jeg beklager.

BURSDAGSHILSEN: Beckham viser fram det «skjulte» familiemedlemmet i en bursdagshyllest. Foto: Eleanor Hoad/Shutterstock/NTB
BURSDAGSHILSEN: Beckham viser fram det «skjulte» familiemedlemmet i en bursdagshyllest. Foto: Eleanor Hoad/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at stjernefamilien Beckham har stor anerkjennelse verden om, og flere av familiemedlemmene har oppnådd stor suksess både i sportens verden og i rampelyset.

Nå kan imidlertid den tidligere fotballstjernen David Beckham (47) vise frem et litt mindre kjent familiemedlem, nemlig søsteren Lynne (50).

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Beklager

På Instagram delte nemlig 47-åringen en hyllest til storesøsteren, som i år fylte 50 år.

Her delte han to bilder som blant annet viser Beckham sammen med sin far, David (74), og hans to søstre, Joanne (40) og Lynne.

«Gratulerer med 50-årsdagen, Lynne. Håper du får en fantastisk dag, søster. Du fortjener det», skrev Beckham under bildekarusellen.

47-åringen valgte også å legge ved et tenåringsbilde av Lynne, noe som han beklager for på forhånd.

«P.S. Jeg beklager for det andre bildet», skrev han videre i bursdagshilsenen.

Det er likevel ikke bare søsteren som fotball-legenden ber om tilgivelse fra. Han beklager også overfor sin far.

«Beklager for bildet, pappa», skrev han nemlig avslutningsvis.

YDMYKES: David Beckham fikk virkelig kjørt seg da James Corden regisserte en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Delte ektemannens bakdel

Den suksessrike familien er imidlertid kjent for å dele vågale bilder i sosiale medier, kanskje spesielt Davids kone, Victoria Beckham (48).

Bildene hennes vekker stadig oppsikt, men fansen legger ikke skjul på at de setter litt ekstra pris på bilder av den sjarmerende ektemannen.

I fjor følte «Spice Girls»-stjernen seg litt ekstra gavmild da hun kunne by på et halvnakent bilde av fotballstjernen.

«God søndag. Bare hyggelig», skrev motedronningen til et bilde av ektemannen som ligger i et basseng. På bildet har han (eller kona) dratt ned Versace-badebuksene slik at rumpa er bar - til stor glede for fansen.

«Dette er den mest fantastiske gavmildheten jeg noen gang har vært vitne til», skrev en følger.

«Dette er grunnen til at David har flere følgere enn Brooklyn», skrev en annen, og refererer til parets sønn. De har henholdsvis 73,6 og 14 millioner følgere på bildedelingstjenesten.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer