Anna Kournikova og Enrique Iglesias:

Viser frem tvillingene

Duoen overrasker med bilder av barna på sosiale medier.

MEDIESKY: Det finnes få bilder av stjerneparet Anna Kournikova og Enrique Iglesias sammen til tross for at de har vært kjærester siden 2001. Foto: NTB Scanpix
MEDIESKY: Det finnes få bilder av stjerneparet Anna Kournikova og Enrique Iglesias sammen til tross for at de har vært kjærester siden 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor sjokkerte Anna Kournikova (37) og Enrique Iglesias (43) alle da de avslørte at de hadde blitt foreldre til tvillinger i hemmelighet.

Duoen, som har vært sammen i nesten 17 år, er kjent for å holde forholdet borte fra rampelyset, og klarte altså å skjule den tidligere tennisstjernens graviditet for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

I januar viste det vanligvis så private paret stolt frem sine to hjerteknusere, Nicholas og Lucy, for første gang til fansen på Instagram.

Delte nytt bilde av tvillingene

Og nå som de to sjarmtrollene har rukket å bli et halvt år gamle, frekventerer de overraskende nok litt oftere på foreldrene sine kontoer. Selv har stjerneparet kun delt et eneste blide av seg selv hvor de stiller opp sammen - og det var i 2016.

Søndag publiserte Anna disse to søte bildene av datteren og sønnen - til sine én millioner følgeres store glede.

🇷🇺❤️🇪🇸 #россия #españa #мирдружбажвачка

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

- Gode Gud, SÅ mye søtt som skjer på en gang her. Tusen takk for at du deler, Anna, skriver brukeren Hollydewey81.

- Lucy er så spent. Hun ligner på Enrique. Omg, jeg vil spise opp Nico, deler Pegah.ei.

- De har stjålet hjertet mitt, innrømmer Renu.renulama.

- Jeg ser det russiske alfabetet på hylla. Bra jobbet, Anna. Barn lærer fort og det er smart å kunne snakke flere språk, skryter Beata7100.

Fotball-interessert par

På bildene er de seks måneder gamle tvillingene kledd opp i to ulike fotballdrakter. For mens mamma Anna kommer fra Moskva i Russland, kommer pappa Enrique fra Madrid i Spania.

Stjerneparet viste at de støttet og heiet på begge fotballagene i det pågående fotball-VM. Og i helgen var det spesielt spennende ettersom det var nettopp Russland og Spania som møtte hverandre.

Etter å ha spilt uavgjort 1 - 1, var det imidlertid Russland som stakk av med seieren etter straffekonk.

Sist måned publiserte også popstjernen et bilde av seg selv med sønnen på skuldrene mens de så på VM-kampen mellom Spania og Portugal.

#worldcup #spain #portugal

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Mens tennisesset og sønnen viste sin støtte for Russland dagen før:

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Iglesias og Kournikova introduserte barna for fotball tidlig i livet.

Allerede i april, da Nicholas og Lucy bare var fire måneder gamle, delte «Hero»-stjernen et bilde av seg selv og tvillingene med sine 13 millioner følgere mens de fulgte semifinalen mellom Liverpool og Roma i Champion's League.

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Møttes på jobb

Enrique og Anna møttes tilbake i 2001 under innspillingen av sangerens musikkvideo til låta «Escape», og den gangen hadde Enrique kun flotte ting å si til MTVs Making the Video om sin nåværende kjæreste:

- Jeg har ikke møtt henne tidligere, men jeg er allerede en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra i musikkvideoen, uttalte «Hero»-sangeren til MTV, den gang.

Paret begynte etterhvert å date, og i flere år har det vært spekulert i om de har giftet seg, men ingen av partene har ennå bekreftet at de er ektefeller.

Under et tidligere intervju med E! News ga sangstjernen et kryptisk svar da han ble spurt om et fremtidig bryllup.

- Jeg tror ikke på at du trenger et papirark for å vise at du elsker noen. Hvem vet hva fremtiden bringer, eller fortiden, uttalte stjernen.

Saken fortsetter under bildet.

VERNER OM PRIVATLIVET: Dette bildet er tatt i 2015 av duoen, men som du ser så prøver Enrique å gjemme seg for fotografene. Foto: NTB Scanpix
VERNER OM PRIVATLIVET: Dette bildet er tatt i 2015 av duoen, men som du ser så prøver Enrique å gjemme seg for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aldri møtt svigerfaren

Til tross for parets langvarige forhold har Anna aldri fått sjansen til å møte kjærestens berømte far og sanger, Julio Iglesias (74).

- De har ikke møtt hverandre ennå, men de må møtes på ett eller annet tidspunkt, avslørte kjekkasen til The Sun i fjor sommer.

Årsaken skal ifølge Enrique være at Anna og faren hans nesten aldri har vært i samme land på samme tid.

Saken fortsetter under bildet.

SJELDENT SYN: Under MTV Video Movie Awards i 2002 kom paret sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
SJELDENT SYN: Under MTV Video Movie Awards i 2002 kom paret sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 åpnet den populære sangeren seg om hvorfor han falt for Anna.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid for å være med meg og hun lar meg holde på med musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han til avisen Metro, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Det er ikke alltid jeg rekker å dusje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer