Viser frem tvillingene i ny video

Den nybakte popstjerne-mammaen tok med babyene på jobb. Se video!

PYNTER TREET: Slik ser det ut når Mariah Carey tar med tvillingene sine på jobb i musikkvideoen «When Christmas Comes».
PYNTER TREET: Slik ser det ut når Mariah Carey tar med tvillingene sine på jobb i musikkvideoen «When Christmas Comes». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «All I Want For Christmas»-sangeren Mariah Carey (41) kunne i april juble over å bli mamma for første gang, da hun sammen med ektemannen Nick Cannon fikk tvillingene Monroe og Moroccan.

Og i månedene har Mariah ikke lagt skjul på at hun stortrives i rollen som småbarnsmamma, og har sett spesielt fram til å feire jul med tvillingene for første gang.

- Det er veldig julestemt. Vi pyntet huset allerede i begynnelsen av november. Konen min er virkelig frøken jul, sa hennes ektemann Nick Cannon til pressebyrået Splash tidligere denne måneden.

Mariah la heller ikke skjul på hvor glad hun er i sine to øyenstener, da hun tidligere i høst skulle spille inn video til sin nye juleduett med sangeren John Legend.

I videoen til sangen «When Christmas Comes» viser Mariah flere ganger fram tvillingene mens de pynter til jul.

Sangen er den andre jule-hiten Mariah lanserte i desember, etter at hun tidligere denne måneden viste seg fram i sexy nissedrakt sammen med tenåringsstjernen Justin Bieber.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexy julecomeback etter fødselen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer