Justin Bieber:

Viser frem tatoveringene mens han leser bibelen

Justin Bieber kan det å multitaske.

VISER FREM: Justin Bieber sitt spesielle bilde på Instagram får massiv oppmerksomhet blant fansen. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
VISER FREM: Justin Bieber sitt spesielle bilde på Instagram får massiv oppmerksomhet blant fansen. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Opp gjennom årene har den verdenskjente popstjernen Justin Bieber (23) skapt store overskrifter i internasjonale medier med alt fra fyllekjøring til provoserende oppførsel.

Den siste tiden har det imidlertid virket som at popstjernen forsøker å finne en ny vei i livet, og han har i det siste viet mye tid til kristendommen.

I sommer ble det blant annet spekulert i at han skal ha avlyst turneen sin for å starte en menighet.

Han har hyppig blitt observert i gudstjenester, og nylig delte 23-åringen et bilde av seg selv på Instagram, lesende i en bibel.

Wowzers

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Det er imidlertid ikke dét fansen biter seg mest merke i.

- Imponerende

For i setet, på det som ser ut som et fly, ser det tilsynelatende ut til at Justin har det godt og varmt. Så varmt at han måtte ta av seg skjorten, og flere av Justins mye omtalte tatoveringer kommer godt til syne.

Andre kommenterer også den veltrente kroppen hans, særlig bicepsen som han også viser stolt frem.

- Imponerende hvordan du klarer å vise frem tatoveringene dine, og bicepsen din, samtidig som du leser bibelen, kommenterte en fan under bildet.

Andre skriver at de synes popstjernen ser heit ut, mens andre igjen mener at Bieber har fått seg litt for mange tatoveringer.

Ifølge People var Justin på vei til Cabo San Lucas i Mexico da bildet ble tatt.

I skrivende stund har bildet fått over åtte millioner likerklikk, og nesten 300 000 kommentarer har strømmet inn.

Fokuserer på Gud

I et tidligere intervju med People, har moren til Justin, Pattie Mallette (41), uttalt at Justin forsøker å finne en balanse i livet sitt, og søker ofte til Gud for svar.

- Han har et fokus på Gud, og forsøker virkelig å finne ut hva som betyr noe for ham og ikke. Han forsøker å finne en balanse i livet og hvordan han kan leve med et konstant press og berømmelse, sa hun og la til:

- Jeg tror han, på en eller annen måte, prøver å være normal i en veldig unormal verden.

Saken fortsetter under:

NÆRE: Justin Bieber og moren Pattie Mallette har et nært forhold. Her kysser Justin moren sin på kinnet unders American Music Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix
NÆRE: Justin Bieber og moren Pattie Mallette har et nært forhold. Her kysser Justin moren sin på kinnet unders American Music Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme intervju snakket hun også om forholdet mellom Justin og Selena Gomez (25).

- Jeg støtter alt han gjør. Hvis han elsker henne, elsker jeg henne. Jeg har møtt henne og vi har et spesielt bånd. Hun er dyrebar.

Romanserykter

Den siste tiden har det versert rykter og spekulasjoner om at popstjerneduoen Justin og Selen har funnet tilbake til hverandre igjen.

Spekulasjonene startet kort tid etter at Selena og artisten Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, gjorde det slutt. Like etter ble Selena observert hyppig med Justin, og de skal ha delt et kyss under en hockeykamp.

Om romansen mellom duoen, som hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2015, har blomstret igjen har verken Justin eller Selena bekreftet eller avkreftet ennå.

Turbulent forhold

Det var i 2010 Selena Gomez og Justin Bieber avslørte at de hadde blitt kjærester for første gang.

Fire år etter ble det slutt for duoen, etter flere år med oppturer og nedturer i kjærligheten. Imidlertid skapte duoen furore i sosiale medier da Justin kom ut med en ny sang.

Singelen «Love Yourself» ble sluppet kort tid etter bruddet, og flere spekulerte i om sangen var rettet mot henne.

Også Selena Gomez gikk ut og snakket åpenhjertig om bruddet.

I et intervju med V magazine åpnet Gomez seg nemlig om det vanskelige forholdet, som blant annet førte til to uker på rehab for Disney-stjernen.

- Det var et par måneder hvor jeg var litt deprimert, og ikke forlot huset noe særlig. Det sugde. Så det er disse tingene jeg har prøvd å fikse i løpet av det siste året, og endelig begynner jeg å bli litt mer komfortabel. Det er en prosess, sa hun den gang.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

LES OGSÅ: - Vi har kranglet mye om babyråd i det siste