Viser frem Syden-drømmen

Den folkekjære artisten Jenny Jenssen tilbringer sommeren i Spania med familien.

SOL HELE DAGEN: Fra takterrassen har Jenny, Tor og Tilje strålende utsikt i alle retninger.  Foto: Tore Skaar
SOL HELE DAGEN: Fra takterrassen har Jenny, Tor og Tilje strålende utsikt i alle retninger. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jenny Jenssen (51) har holdt på som artist i årevis, men også hun trenger en pause fra hverdagen.

SPANSK LYKKE: På trappa inn til familiens nye feriebolig kan Jenny og Tor gratulere hverandre med et godt kjøp.  Foto: Tore Skaar
SPANSK LYKKE: På trappa inn til familiens nye feriebolig kan Jenny og Tor gratulere hverandre med et godt kjøp. Foto: Tore Skaar Vis mer
I SALG NÅ: I Se og Hør Extra, som er i salg nå, kan du lese hele saken og se alle de flotte bildene fra Jenny Jenssens feriehus.
I SALG NÅ: I Se og Hør Extra, som er i salg nå, kan du lese hele saken og se alle de flotte bildene fra Jenny Jenssens feriehus. Vis mer

29. juni i år fikk hun, ektemannen Tor Magne Søreng (59) og datteren Tilje (8) omsider nøklene til sitt krypinn i varmere strøk, nærmere bestemt Spania.

– Åh, her er så varmt og deilig. Velkommen til vårt paradis, sier Jenny Jenssen i det hun tar imot på gaten utenfor tomannsboligen i Quesada utenfor Torrevieja. 

Familiens spanske feriehus var i tipp topp stand da familien overtok det, og hadde mange kreative løsninger. 

– Eieren og kona hadde begynt å komme opp i årene, og ville flytte til Hellas for resten av livet. Det takker vi for, deler Jenny med Se og Hør Extra.

Saken fortsetter under bildet.


Inne i den store stua durer klimaanlegget, så rommet er perfekt til svalende avbrekk fra varmen. En liten bue danner inngangen inn til kjøkkenet.

Utenfor inngangsdøra er det plass til å spise koselige frokoster i morgensola, og går Jenny opp trappa til den store takterrassen, kan hun sole seg dagen lang.

– Takterrassen ble raskt et yndlingssted for oss. Her har vi sol hele dagen, og ikke noe innsyn. Så her kan vi finne på mye moro uten å bli forstyrret av andre, sier Jenny og blunker til ektemannen.

Les hele saken og se alle de flotte bildene i fredagens Se og Hør Extra!

LES OGSÅ: Her avslører Jenny sitt hemmelige omelett-triks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer