Kim Kardashian og Pete Davidson:

Viser frem spesiell hyllest

Kim Kardashian har fått plass flere steder på kroppen til kjæresten.

STJERNEPAR: Pete Davidson og Kim Kardashian gjør fint lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB
STJERNEPAR: Pete Davidson og Kim Kardashian gjør fint lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at forholdet mellom realitystjernen Kim Kardashian (41) og skuespilleren Pete Davidson (28) har tatt verden med storm.

Paret er nemlig tilsynelatende mer forelsket enn noensinne, og nå har Kim også avslørt en svært rørende gest fra kjæresten, som har fått enorm oppmerksomhet i internasjonal presse.

På Instagram, hvor hun følges av svimlende 295 millioner, viser hun frem en helt spesiell tatovering, som ifølge blant andre PageSix er på kroppen til Pete.

«Jenta mi er advokat», står det på tatoveringen.

41-åringen studerer som kjent for å bli nettopp advokat.

HYLLEST: Pete Davidson har blant annet tatt denne tatoveringen. Foto: Skjermdump fra Instagram
HYLLEST: Pete Davidson har blant annet tatt denne tatoveringen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Brennmerke

Da hun nylig gjestet Ellen DeGeneres' talkshow kunne hun også røpe at kjæresten ikke bare har tatt én, men flere tatoveringer for å hylle henne.

- Han har noen få, noen søte som han tok. På favoritten min står det «jenta mi er advokat», sa hun.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Ifølge nettstedet har skuespilleren også foreviget realitystjernens navn på kroppen. Kim har imidlertid avslørt at dette ikke egentlig er en tatovering, men et brennmerke.

- La meg forklare. Han ville gjøre noe som var veldig annerledes (...) Jeg tror han bare tenkte: «Jeg vil gjøre noe som jeg ikke kan bli kvitt». Han er i en prosess hvor han fjerner alle tatoveringene på armen og nakken. Så han var litt sånn: «Jeg vil ikke være i stand til å fjerne eller dekke den til, og jeg ville at det skulle være der som et arr på meg», forklarte hun under talkshowet.

LES OGSÅ: - Behandlet meg som dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer