Nicki Minaj:

Viser frem sønnen

Da Nicki Minaj skulle vise frem sønnen for første gang, var det klart at han måtte ha på seg diamantsmykker.

STOLT MAMMA: Nicki Minaj ble i fjor mamma for første gang. Nå viser hun, til fansens store begeistring, endelig frem sønnen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB
STOLT MAMMA: Nicki Minaj ble i fjor mamma for første gang. Nå viser hun, til fansens store begeistring, endelig frem sønnen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB Vis mer
Publisert

I slutten av juli kunne artist Nicki Minaj (38) avsløre på Instagram at hun ventet sitt første barn. Det gjorde hun på ekstravagant vis, med en rekke bilder på Instagram. I starten av oktober kunne hun juble over å bli mamma for første gang.

Det tok en stund før nyheten ble bekreftet, og det er ikke lenger noen tvil rundt familieforøkelsen nå. Det nye året feiret nemlig «Super Bass»-rapperen ved å legge ut en rekke bilder av sønnen - som hun har til gode å avsløre navnet på.

Hun kaller ham foreløpig bare «Papa Bear». Til sine flere millioner følgere har hun nå skrevet en rørende tekst om sønnen, som hun har delt sammen med de nye bildene.

Søte bilder

«Takk for at du valgte meg som din mamma. Ønsker dere alle et flott og fremgangsrikt nyttår. Takk for all støtten og kjærligheten jeg har fått gjennom min reise. Det betyr mye for meg», skriver hun, og fortsetter:

SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Lille Minaj jr. har allerede rukket å få sine første diamantsmykker - helt i tråd med morens personlige stil. Foto: Instagram
SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Lille Minaj jr. har allerede rukket å få sine første diamantsmykker - helt i tråd med morens personlige stil. Foto: Instagram Vis mer

«Det å bli mamma er den mest givende jobben jeg noensinne har hatt. Jeg sender min kjærlighet til alle superheltmødrene der ute. Store klemmer til alle kvinner som har gått gravide i denne vanskelige perioden», avslutter hun innlegget med.

SUPERSTJERNE: Håpefulle måtte vente i flere timer på Nicki Minaj utenfor Tidal sine kontorer i Oslo. Da hun endelig ankom hastet hun forbi, men en heldig fan fikk drømmen sin oppfylt. Video: Kine Falch Vis mer

Superstjernes sønn, som hun har fått sammen med Kenneth Petty (42), virker allerede å gå i morens fotspor - i hvert fall når det kommer til mote. Artisten har nemlig kledd ham i designerklær fra topp til tå, i tillegg til at han har fått på seg en gedigen diamantklokke og et kjede.

Antrekk fra Fendi, Versace og Burberry blir nok dagligdags for den lille krabaten, som kommer til å vokse opp med en av verdens mest kjente artister til mor.

SØT: Nicki Minaj har til gode å avsløre hva sønnen skal hete. Foto: Instagram
SØT: Nicki Minaj har til gode å avsløre hva sønnen skal hete. Foto: Instagram Vis mer

Ønsket seg barn

Avsløringen om at Minaj og ektemannen Kenneth Petty ventet sitt første barn sammen kom ifølge US Weekly flere år etter at artisten fortalte at hun gjerne ønsket å bli mor.

- Min største frykt er at jeg skal bli så opphengt i jobben min at jeg glemmer å leve mitt personlige liv til det fulle. Hvis jeg ikke har barn innen jeg er ferdig med mitt femte album vil jeg bli så skuffa, uansett hvor mye penger jeg har vil jeg bli skuffa som kvinne fordi jeg føler jeg er her for å være mamma, sa hun i 2014 ifølge det amerikanske nettstedet.

DØMT: Kenneth Petty er flere ganger dømt for lovbrudd. Her fotografert med kona i 2019. Foto: Jason Merritt/Radarpics/Shutterstock, NTB
DØMT: Kenneth Petty er flere ganger dømt for lovbrudd. Her fotografert med kona i 2019. Foto: Jason Merritt/Radarpics/Shutterstock, NTB Vis mer

Da stjernen sommeren 2019 avslørte at hun skulle gifte seg med Petty, hadde paret vært sammen i et halvt år. Den gang fikk nyheten svært mye oppmerksomhet, spesielt på grunn av Pettys fortid. Han har nemlig flere dommer bak seg.

Nyheten avslørte 38-åringen selv i sitt eget radioshow, «Queen Radio», og her fortalte sangfuglen at hun og kjæresten hadde skaffet seg en ekteskapslisens; Et dokument fra staten eller kirken som gir et par rett til å gifte seg.

LATTERLIGJØRES: Voksfigur av Nicki Minaj får folk til å klø seg i hodet. Video: Kameraone Vis mer

- Jeg tror jeg har funnet det jeg har lengtet etter: Ren lykke. Det har vært så vanskelig å komme til et sted jeg er lykkelig. Nå som jeg er her, vil jeg ikke gi slipp på det for noen eller noe, fortalte Minaj i radioprogrammet.

38-åringens ektemann har blant annet en voldtektsdom fra 1995 etter en hendelse med en 16 år gammel jente, ifølge US Weekly.

I tillegg er Petty registrert som en seksuell lovbryter i New York. Han tilbrakte også nærmere sju år i fengsel etter at han erkjente seg skyldig i et drap som fant sted i 2002, skrev nettstedet.

LES OGSÅ: Slaktes etter Trump-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer