Viser frem sønnen på Twitter

- Jeg har så mye å være takknemlig for, sier Hilary Duff.

<strong>VOKSER:</strong> Hilary Duff viste frem sin to måneder gamle sønn Luca på Twitter.  Foto: Twitter
VOKSER: Hilary Duff viste frem sin to måneder gamle sønn Luca på Twitter. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av mars ble tenåringsidolet Hilary Duff (24) mor til en liten gutt. Det er stjernens første barn med ektemannen ektemannen Mike Comrie.

De nybakte foreldrene elsker den nye tilværelsen og Duff får ikke nok av sin lille sønn som har fått navnet Luca Cruz Comrie.

24-åringen er svært aktiv på Twitter, der hun også annonserte fødselen, og nylig la hun ut et nytt bilde som viste hvor stor sønnen har blitt.

«Jeg og den vakre sønnen min. Jeg har så mye å være takknemlig for» skrev stjernen på Twitter.


Etter fødselen delte hun også sine tanker og følelser om morsrollen på nettsiden.

«Vi er overlykkelige og føler oss som de heldigste foreldrene i verden. Han er omringet av masse kjærlighet! Både mor og barn har det veldig bra.»  

Det var ikke bare fødselen som skapte overskrifter. Duff fikk mange reaksjoner da hun fortalte at hun har spart på restene av navlestrengen.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte graviditeten etter kroppshets  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer