Viser frem sønnen i reklamekampanje

Nick Lachey er tydeligvis svært stolt av sin lille sønn.

STOLT FAR: Nick Lachey ble pappa for første gang for en måned siden. Denne uken viste han frem sønnen Camden John i forbindelse med en kampanje der vaskemiddelmerket Tide oppfordrer NFL-fans til å poste sitt stolteste amerikansk fotballdrakt-øyeblikk Foto: Splash News/Tide.com/All Over Press
STOLT FAR: Nick Lachey ble pappa for første gang for en måned siden. Denne uken viste han frem sønnen Camden John i forbindelse med en kampanje der vaskemiddelmerket Tide oppfordrer NFL-fans til å poste sitt stolteste amerikansk fotballdrakt-øyeblikk Foto: Splash News/Tide.com/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For en måned siden ble stjerneparet Nick Lachey (38) og kona Vanessa (31) foreldre for første gang.

Og i likhet med en rekke andre Hollywood-par nøler de ikke med å vise frem sin nyfødte for verden. Men lille Camden John (1 mnd) blir ikke bare lagt ut på mikrobloggstedet Twitter - han er også å se i en fersk reklamekampanje for vaskemiddelmerket Tide.

Tides nye kampanje oppfordrer amerikansk fotball-fans til å legge ut bilder på merkets Facebook-side, som viser den anledningen de har vært mest stolte av å være iført draktfargene til sitt favorittlag i NFL.

Artisten og reality-stjernen Nick så seg heller ikke for god til å legge ut et bilde av sitt stolteste øyeblikk - der han og sønnen er kledd i matchende Cincinnati Bengals-drakter.


- Jeg syntes det var innmari søtt! uttaler den nybakte faren om bildet, som han også har postet på Twitter, til Life & Style.

Poenget med Tide-kampanjen er at deltagerne kan vinne en gratis tur for to til neste Super Bowl i New Orleans. Det er vel mest sannsynlig at Lachey bare grep sjansen til å vise frem sin kjærlighet til sønnen - da han trolig har råd til Super Bowl-billetter selv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var på nippet til å miste et barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer