Viser frem sønnen etter 9 måneder

Alicia Keys og ektemannen lot endelig den lille sønnen bli fotografert offentlig.

FØRSTE PAPARAZZIMØTE: Alicia Keys og ektemannen Swizz Beatz har ventet i nesten ni måneder med å vise frem sønnen sin,  Egypt Daoude Dean, offentlig. Denne uken lot de seg endelig fotografere sammen i New York.  i Foto: All Over Press
FØRSTE PAPARAZZIMØTE: Alicia Keys og ektemannen Swizz Beatz har ventet i nesten ni måneder med å vise frem sønnen sin, Egypt Daoude Dean, offentlig. Denne uken lot de seg endelig fotografere sammen i New York. i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 14. oktober i fjor ble sangstjernen Alicia Keys (30) og musikkprodusenten Swizz Beatz (32) foreldre for første gang.

Ekteparets lille sønn, som ble født i New York, fikk navnet Egypt Daoud Dean, og de nygifte
virket fornøyde med å holde seg hjemme med sin førstefødte. Det gikk i hvert fall nesten en måned før «Fallin'»-sangerinnen valgte å vise seg offentlig etter fødselen - da selvfølgelig tilbake i toppform.

Men de nybakte foreldrene har i midlertid ventet enda lenger med å vise frem lille Egypt i offentlighetens lys. Det var nemlig først denne uken - nesten ni måneder etter fødselen - at Keys og Beatz lot sønnen bli fotografert av pressen for første gang.

Ifølge TooFab smilte de stolte foreldrene til paparazzifotografene på vei ut til en ventende SUV i New York. Det var pappa Beatz som bar den lille, mens mamma Keys holdt seg rett ved siden av og klappet kjærlig på både mann og barn. Deretter lastet de sjarmtrollet, som tydeligvis har arvet artistmorens flotte krøller, inn i bilens baksete.

Keys var avslappet antrukket i sorte ballerinasko, hvite jeans og singlet med trykk - og et sølvkjede med tre anheng som åpenbart symboliserer den lille familien: Alicia, Egypt og Kasseem, som er Beatz' egentlige fornavn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han trenger ingen farskapstest  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer