Diane Kruger:

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

- Kvinnekroppen er fantastisk!

BLE MOR: Den tyske skuespilleren Diane Kruger (42) ble mor i november 2018. Nå deler hun et bilde av kroppen sin på Instagram. Foto: NTB Scanpix
BLE MOR: Den tyske skuespilleren Diane Kruger (42) ble mor i november 2018. Nå deler hun et bilde av kroppen sin på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november i fjor kom den hyggelige nyheten om at stjerneskuespilleren Diane Kruger (42) og ektemannen Norman Reedus (50) hadde blitt foreldre til en liten jente. I lang tid hadde den tyske skuespilleren holdt graviditeten skjult, og verken hun eller ektemannen kommenterte babyryktene som svirret.

Da 42-åringen ble avbildet av paparazzier i starten av oktober med en tydelig stor mage, ble imidlertid all tvil feid til side, og graviditeten var et faktum.

Nå, kun fire måneder etter fødselen, viser skuespilleren frem sin veltrente kropp på Instagram. Bildet er tatt på et treningssenter, og etter bildene å dømme, er det ingen tvil om at Kruger har kommet til hektene igjen etter at den lille jenta kom til verden i fjor vinter.

- Viser jeg meg frem? Fuck yeah. Det har vært hardt å få musklene mine tilbake. Jeg trodde ikke at det var mulig etter en fødsel. Og ikke i min alder, skrev Kruger under bildet, og la til:

- Kvinnekroppen er fantastisk!

BLE FORELDRE: Kruger og ektemannen Norman Reedus ble foreldre i november 2018. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Kruger og ektemannen Norman Reedus ble foreldre i november 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hemmelig» fødsel

Det var i starten av november i fjor at Kruger og ektemannen fikk sitt første barn sammen, og i desember kommenterte hun fødselen for første gang - samtidig som hun avslørte barnets kjønn.

Selv om de nybakte foreldrene har holdt kortene tett til brystet når det kommer til detaljene rundt familiens nyeste tilskudd, avslørte Kruger i desember at de hadde fått en datter.

- Hun er veldig liten, men jeg er sliten. Jeg føler meg som en superhelt akkurat nå, sa Kruger i intervjuet med Extra TV, og avslørte dermed at det var en liten jente de hadde ønsket velkommen til verden.

Krugers ektemann, som er kjent fra serien«The Walking Dead», har også sønnen Mingus (19) fra sitt fem år lange forhold til supermodellen Helena Christensen (50).

Ventet på rett mann

I januar i år avslørte den tyske skjønnheten at hun i mange år ikke hadde noen drøm om å bli mor.

- I lang tid trodde jeg ikke at jeg ønsket meg barn. Jeg var for selvopptatt. Men da jeg var rundt 35 tenkte jeg: «Jo, jeg vil nok ha et barn». Men så må man vente på at den rette personen skal dukke opp, fortalte hun til Net A Porter den gang.

Uttalelsen kom kanskje som et stikk til «Dawson's Creek»-stjernen Joshua Jackson (40) - Krugers kjæreste på dette tidspunktet. Duoen var sammen i ti år, men valgte aldri å gifte seg eller få barn.

- Jeg skal fortelle dere hvorfor vi ikke er gift. Vi er ikke religiøse. Jeg føler meg ikke noe mindre knyttet til Diane bare fordi vi ikke har stått foran en prest og hatt en gigantisk fest etterpå, uttalte Jackson til US Weekly i 2014.

To år senere, fire dager etter at Diane fylte 40 år, tok forholdet mellom henne og Joshua slutt.

EKSKJÆRESTEN: Fra 2006 til 2016 var Diane Kruger sammen med skuespilleren Joshua Jackson. Her var de sammen på et event i Las Vegas ett år før det ble slutt. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTEN: Fra 2006 til 2016 var Diane Kruger sammen med skuespilleren Joshua Jackson. Her var de sammen på et event i Las Vegas ett år før det ble slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verner om datteren

Stjernen og hennes nye kjæreste har foreløpig holdt datteren utenfor offentlighetens lys, og de har fremdeles til gode å avsløre navnet til den lille jenta.

Da «Inglourious Basterds»-stjernen tidligere denne måneden oppdaget at bilder av datteren sirkulerte rundt på nettet, ba hun pent fansen og paparazzi-fotografer om å slutte å dele bilder.

- Selv om vi forstår at noen mennesker ønsker å se bilder av datteren vår, så er alt vi ønsker som foreldre at hun skal få vokse opp i trygghet med et privatliv, skrev Kruger blant annet i en lengre Instagram-post.

LES OGSÅ: Saksøkes for billionbeløp av tenåringsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer