Viser frem sitt «nye» utseende

- Nok er nok.

GJØR ENDRINGER: Blac Chyna vil tilbake til sitt gamle jeg. Her avbildet med ekskjæresten Rob Kardashian. Foto: Broadimage / REX / Shutterstock Editorial / NTB
GJØR ENDRINGER: Blac Chyna vil tilbake til sitt gamle jeg. Her avbildet med ekskjæresten Rob Kardashian. Foto: Broadimage / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne modellen og realitystjernen Blac Chyna (34), eller Angela Renée White som hun egentlig heter, avsløre at hun hadde fjernet både brystimplantatene og rumpeimplantatene som en del av en «reise for å endre livet» sitt.

Nå tar Chyna med fansen på nok en «reise». Stjernen har nemlig tatt steget videre for å fjerne det hun har av fillers i ansiktet, skriver Daily Mail.

- Jeg fjerner fillers fra kinnene mine og fra kjeven min, fordi nok er nok og alt må ut, sier hun i en video på Instagram, og fortsetter:

- Jeg er bare lei av hvordan det ser ut. Det er ikke flatterende. Det er ikke meg. Det (fillers journ.anm.) forandret ansiktet mitt totalt og jeg er bare klar for å komme tilbake til Angela, forteller hun til legen sin.

FØR: Blac Chyna slik mange husker henne. Foto: Matt Baron/REX/NTB.
FØR: Blac Chyna slik mange husker henne. Foto: Matt Baron/REX/NTB. Vis mer

Chyna ble døpt på bursdagen sin i mai i fjor. Den gang uttalte tobarnsmoren at hun følte seg «født på ny». I ettertid har hun begynt å gå i kirken, og legger stadig ut bilder fra gudstjenester.

Det kan derfor se ut til at hun virkelig tar sitt «nye liv» på alvor.

Tidligere denne måneden kunne Chyna også fortelle at hun har deaktivert kontoen sin på OnlyFans, og at hun kom til å slutte å bruke plattformen, ifølge New York Post.

Det gjorde hun for å sette et godt eksempel for datteren Dream Kardashian (6), som hun har med Kardashian-broren Rob (35), og sønnen King Cairo Stevenson (10), som hun har med rapperen Tyga (33).

- Jeg endrer alt ved meg. Det er blindvei. Alt det greiene der er en blindvei. Jeg vet jeg er verdt mye mer enn som så.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser hun egentlig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer