Katie Price:

­Viser frem sitt «nye» utseende

Den britiske TV-profilen overrasker stadig med nye forandringer.

VISER FØLGERNE: Katie Price har 2,6 millioner følgere på Instagram, og tar de stadig med på skjønnhetsbehandlinger. Foto: Doug Peters/ Pa Photos/NTB
VISER FØLGERNE: Katie Price har 2,6 millioner følgere på Instagram, og tar de stadig med på skjønnhetsbehandlinger. Foto: Doug Peters/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere glamourmodellen og TV-profilen Katie Price (44) er ikke fremmed for å vekke oppsikt med enten utsagn eller elleville forandringer på utseendet.

Nå skaper Price overskrifter med nok en forandring.

«Hva gjør hun?»

Onsdag tok 44-åringen til Instagram for å ta med sine 2,6 millioner følgere på reisen til et nytt ytre, skriver Daily Mail.

Denne gangen ønsker Price å få «butterfly lips», eller «sommerfugl-lepper» på norsk. I tillegg ønsker briten å ta mer botox.

«Dere tenker sikkert 'hva gjør hun?'. Dagen har kommet for lepper og botox», skriver Price på Instagram Story.

«Jeg bare elsker leppene mine».

Den nye forandringen kommer kort tid etter at Price annonserte at hun ønsker å få «de største brystene i Storbritannia».

Den tidligere glamourmodellen har også gjennomgått en rekke kosmetiske operasjoner gjennom årene, blant annet en neseoperasjon, ansiktsløft, skalfasetter på tennene, fillers og botox.

I 2015, like før hun deltok i realitysuksessen «Celebrity Big Brother», gjennomgikk hun en mislykket brystoperasjon. Det førte til at Price fikk et hull i brystet, og implantatet stakk ut av brystet hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.