Beyoncé:

Viser frem sin veltrente kropp

Beyoncé er tilbake i toppform, og legger ut lettkledde bilder på Instagram.

EN, TO, TRE - SELFIE: Beyoncé sammen med datteren Blue Ivy (6) under NBA All Star Game den 18. februar. Foto: NTB Scanpix
EN, TO, TRE - SELFIE: Beyoncé sammen med datteren Blue Ivy (6) under NBA All Star Game den 18. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er visstnok spinningtimene på treningssenteret SoulCycle som får æren for Beyoncés (36) veltrente kropp. Ifølge Daily Mail har den relativt nybakte trebarnsmoren kommet tilbake i superform ved hjelp av evinnelige timer på sykkelen.

Hun er nemlig stor fan av SoulCycle, en spesiell type spinning-trening, som en rekke kjendiser har gitt uttrykk for at de elsker.

Blant dem er David Beckham, Jake Gyllenhaal, Demi Levato, Lady Gaga, Oprah, Selena Gomez og Lena Dunham.

Tar med Jay Z på sykkelen

Beyoncé, som har tvillingene Rumi og Sir på åtte måneder, samt datteren Blue Ivy (6), har også fått med seg ektemannen Jay Z (47) på sykkelen. De to blir ofte observert sammen på Soul Cycle i Beverly Hills, skal vi tro Daily Mail sin kilde.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

På bildene hun nylig la ut på Instagram kan vi se popstjernen iført et skjørt og en topp som tydelig viser en veltrent mage og tonede bein.

Som vanlig skriver ikke Beyoncé noen bildetekst til sine innlegg. Det er blitt en del av varemerke til Queen B, som også hun kaller seg. Men det virker ikke som hennes 112 millioner følgere på den sosiale medieplattformen har noe imot det.

Hun deler også gjerne bilder av seg selv og Jay Z, eller datteren Blue Ivy. Fellesnevneren er at alle bildene ser ut som de er tatt ut fra en profesjonell fotoshoot. Her er hun og Jay Z backstage under årets Grammy.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Har stålkontroll

Det er kanskje ingen hemmelighet at Beyoncé vet hvordan hun skal kontrollere sitt eget image.

Hun gjør sjelden intervjuer, så når hun har noe på hjertet stiller hun seg enten på scenen foran tusenvis av fans, eller legger ut et bilde på Instagram. Og slik styrer hun alt hun vil at vi skal vite om henne.

I en ny dokumentar, «When Beyoncé Met Jay-Z,» som vises på Channel 5 i England, avslører psykolog Diane Youdale hvordan Beyoncé alltid er kalkulerende og har sin helt spesielle rutine på hvordan, og hvor mye, hun vil avsløre for offentligheten.

Ifølge Daily Mail sier psykologen at den ene tingen Beyoncé alltid vil servere oss fra scenen er illusjonen om «perfeksjon.»

Beyoncé brukte Instagram som kanal da hun ville fortelle verden at hun ventet tvillinger. Med dette bilde der hun holder hendene på sin bare mage, iført et grønt slør og omringet av blomster. Bildet ble det mest likte på Instagram i 2017 med 11,2 millioner likerklikk.

Saken fortsetter under bildet.

Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» klarte popdronningen å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen Jay Z for utroskap.

Jay Z har hele tiden holdt kortene tett til brystet, men nå bekrefter han at han vært utro, ifølge flere amerikanske medier.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z (47), skal ha hatt en affære med.

På sitt siste album «4:44» har Jay Z omtalt tematikken, på en måte, ved å si at han beklager for at han har vært med andre kvinner.

I et større intervju med The New York Times sa han det mange tar som bekreftelse på utroskapsryktene.

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sa han og fortsatte:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap.

- Skaper mystikk

I 2016 skrev Vanity Fair en artikkel om mystikken Beyoncé har klart å skape via sin Instagram-konto.

Hun bruker sosiale medier på en annen måte enn mange andre kjendiser. For selv om hun deler private øyeblikk med fansen, så gjør hun det likevel ikke.

Beyoncés bilder forteller ofte en historie i seg selv, men det følger sjelden med noen tekst eller forklaring.

Popstjernen lar bildene snakke for seg, slik at fansen kan gjette seg frem til hva hun prøver å si.

Og dermed beholder hun også mystikken, og fansen går bananas mens de prøver å finne ut om det finnes noe skjult budskap der.

Selv feriebildene hennes ser ut som et nøye planlagt fotoopptak, ifølge Vanity Fair. Og det er dette perfekte glansbildet som gjør at Beyoncé nesten bare trenger å nyse på scenen - før det blir overskrifter verden rundt av det.

Les også: Jane Seymour (67) sjokkerer med Playboy-bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer