Viser frem sin ukjente side

- Slik blir du en ekte råner, sier «Bloggerne»-Marna. Se video!

FRA BLOGG TIL TV: Bloggerne Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32) er hovedpersonene i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: FameFlynet Norway
FRA BLOGG TIL TV: Bloggerne Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32) er hovedpersonene i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: I TV 2 Bliss-serien «Bloggerne» skildrer Marna Haugen (32) blant annet livet i Oslo med komiker-ektemannen Ørjan Burøe.

Men i søndagens episode av TV-serien viser den tidligere «Top Model»-deltageren også frem livet i sin hjemkommune Ørsta, og blant annet sin erfaring med «bilråning».

- Det er viktig å ha bilsetet skikkelig langt bak. Nå råner jeg. Om 25 minutter skal jeg kanskje ta meg en runde i rundkjøringen, for så å komme tilbake og parkere på akkurat samme plassen, sier hun i serien.


Tidligere i serien har Marna også delt minner fra den tøffe tiden, da hun fikk beskjed om at hun hadde kreft i magen.

Vanskelig tid

Marna og Ørjan trodde de ventet barn i 2013, men fikk sjokk da det viste seg at Marna hadde en kreftsvulst i kroppen.

- Jeg tror det kan bli tøft. Da jeg så vignetten, gikk jeg ut av rommet, fordi jeg er så ferdig med det. Så jeg gruer meg til å se det igjen, sa Marna til Seoghør.no før premieren på årets sesong av «Bloggerne».

Sterkere forhold

Både Marna og Ørjan er sikre på at de har fått et sterkere forhold etter kreftsykdommen.

- Det har betydd masse. Vi har vokst og blitt enda sterkere.

- Jeg sitter litt dypere i sofaen og er litt tryggere, har Ørjan tidligere fortalt Seoghør.no.

«Bloggerne» sendes på TV 2 Bliss søndager kl.20.

Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: - Måtte gå ut av rommet da jeg så det igjen