Katherine Heigl:

Viser frem sin nyfødte sønn

- Graviditeten kom som en overraskelse.

SPENNENDE TID: Her er Katherine Heigl med sine to adopterte døtre som nå har blitt stolte storesøstre. Foto: NTB Scanpix.
SPENNENDE TID: Her er Katherine Heigl med sine to adopterte døtre som nå har blitt stolte storesøstre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden bekreftet talspersonen til «Grey's Anatomy»-stjernen, Katherine Heigl (38), at hun og ektemannen Josh Kelley (36) hadde blitt foreldre til en liten sønn.

Nå har den nye verdensborgeren rukket å bli fem uker, og onsdag delte skuespilleren selv den gledelige nyheten med fansen på sin Instagram-profil:

- Josh og jeg er overlykkelige over å endelig kunne melde om ankomsten av vår lille mann, Joshua Bishop Kelley Jr., som ble født 20. desember og veide 3,6 kilo. Vi er alle glade, friske og mer enn takknemlige, skriver hun blant annet i posten sammen med dette nydelige bildet:

Den stolte faren har også delt et bilde på sin Instagram-profil av sin flotte kone og lille sønn:

Well here he is !!! My newest little buddy Joshua Bishop Kelley Jr.!!!!!!

A photo posted by Josh Kelley (@joshbkelley) on

Dette er Katherine og Josh sitt første biologiske barn.

Fra før av har det nybakte foreldreparet døtrene Naleigh (8) og Adelaide (4). Naleigh ble adoptert fra Sør-Korea i september 2009 da hun var ni måneder gammel, mens lillesøsteren ble adoptert fra USA i april tre år senere.

I et intervju med People avslører Heigl nå at graviditeten ikke var planlagt.

- Det var en overraskelse! Jeg visste at jeg ønsket å utvide familien og at jeg ønsket meg flere barn, men jeg visste bare ikke hvordan det skulle skje, forteller hun til nettstedet, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Way to my girls hearts! Family ice cream night!

A photo posted by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

Katherine er selv yngst av fire barn, og storesøsteren Meg er adoptert fra Sør-Korea.

- Jeg har aldri egentlig følt for å føde egne barn, og har vært veldig interessert i adopsjon. Først da jeg var rundt 35 år begynte jeg å tenke på om jeg skulle vurdere å prøve å bli gravid. Jeg ville ikke at den muligheten skulle bli tatt bort fra meg, fortsetter hun.

Kort tid etter at hun begynte å jobbe med sitt nye TV-show «Doubt» oppdaget Katherine at hun ventet barn, og hun innrømmer nå at hun fikk panikk ved tanken.

- Jeg er en av de menneskene som må planlegge alt. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var min første reaksjon da jeg fant ut om graviditeten: «Oj, shit!» Men nå har vi fått en ny hverdag, og jeg må bare lære meg å bli vant til det.

38-åringen sier også at hun ikke utelukker tanken på flere barn i fremtiden.

- Jeg ville blitt gravid igjen, og jeg er fremdeles veldig inspirert av adopsjon. Jeg har også tenkt mye på å ha fosterbarn. Men ingenting er bestemt enda, og det føles helt ok, deler hun med People.

TV-STJERNE: Katherine Heigl slo igjennom som Dr. Izzie Stevens i TV-serien «Greys Anatomy». Her med kollegaene Sandra Oh og Ellen Pompeo. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Katherine Heigl slo igjennom som Dr. Izzie Stevens i TV-serien «Greys Anatomy». Her med kollegaene Sandra Oh og Ellen Pompeo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Melania Trump kan knapt snakke engelsk