Viser frem sin nyfødte datter på Twitter

David Schwimmer er blitt pappa for første gang.

NYBAKTE FORELDRE: David Schwimmer og kona Zoe Buckman er blitt foreldre for første gang - noe de gjerne deler både i tekst og bildet på nettstedet Twitter. Her avbildet på en visning av filmen «Trust» i mars - Schwimmers debut som kinofilmregissør. Foto: Stella  Pictures
NYBAKTE FORELDRE: David Schwimmer og kona Zoe Buckman er blitt foreldre for første gang - noe de gjerne deler både i tekst og bildet på nettstedet Twitter. Her avbildet på en visning av filmen «Trust» i mars - Schwimmers debut som kinofilmregissør. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Før jul skrev Seher.no at den tidligere «Venner for livet»-stjernen David Schwimmer (44) skulle bli far for første gang.

Og den 8. mai kom Schwimmer og kona Zoe Buckmans (25) lille datter til verden i New York. Den nyfødte jenta har allerede fått navnet Cleo, skriver People.

Paret, som giftet seg i en liten, privat seremoni i fjor sommer, er derimot mindre tilbakeholdne etter fødselen. På sin Twitter-profil kommer Schwimmer med følgende melding, sammen med et bilde av de nybakte foreldrene og det lille nurket.

«Hei alle sammen. Vennligst ønsk min datter, Cleo, velkommen inn i denne gale, men vidunderlige verdenen».

David Schwimmers photo: Hey everyone. Please welcome my daughter, Cleo, to this crazy but wonderful world.

Skuespilleren og regissøren benytter også det sosiale mediet til å takke sin fotografvenninne Abbey Drucker, som står bak det ferske familiefotografiet. Drucker er en talentfull fotograf med en rekke kjendiser og modeller i sin portfolio.

Schwimmer og fotografkona er ikke det første stjerneparet som twitrer ivrig etter å ha blitt foreldre for første gang.

«No Ordinary Family»-skuespiller Autumn Reeser (30) og ektemannen sørget for at den nå to uker gamle sønnen Finn var på Twitter selv før han var født, mens Mariah Careys ektemann Nick Cannon twitret i ekstase etter at parets tvillinger kom til verden for drøyt tre uker siden. Og supermodell Miranda Kerr går såpass langt som å poste amme-bilder av seg selv og sønnen Flynn...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ryan Giggs navngitt i utroskapsskandale  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer