Chrissy Teigen og John Legend:

Viser frem sin nyfødte baby

- Feller gledestårer hver kveld.

BABYLYKKE: Chrissy Teigen og John Legend ble foreldre igjen sist uke. Nå røper de kjønn og navn. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB
BABYLYKKE: Chrissy Teigen og John Legend ble foreldre igjen sist uke. Nå røper de kjønn og navn. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer avslørte Chrissy Teigen (37) og ektemannen John Legend (44) at de ventet sitt tredje barn sammen.

Fra før av har de datteren Luna Simone (6) og sønnen Miles Theodore (4).

Gladnyheten kom to år etter at paret mistet sin ufødte sønn, Jack. Teigen ble den gang lagt inn på sykehuset med blødninger fra morkaken som endte med at babyen fikk for store komplikasjoner til å overleve.

Avslører kjønn og navn

Lykken var stor da paret ble gravide igjen og sist uke ble det kjent at Teigen hadde født. Den gang var den nybakte moren sparsom med detaljene, men torsdag røper hun både kjønnet og navnet på babyen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Hun er her! Esti Maxine Stephens - huset er travelt og familien kunne ikke vært lykkeligere», skriver hun blant annet på Instagram sammen med et bilde av de stolte søsknene som holder den lille jenta.

«Pappa feller gledestårer hver kveld over å se Luna og Miles så fulle av kjærlighet. Og jeg har lært at man fremdeles må bruke bleie selv om man har tatt keisersnitt!? Vi er lykksalige», står det videre.

John Legend deler det samme bildet på sin profil med følgende tekst:

«Fredag ønsket vi Esti Maxine Stephens velkommen til familien vår, og nå er huset vårt oversvømt med kjærlighet og glede. Jeg er i ærefrykt over Chrissys styrke og motstandskraft, og jeg er så lykkelig over å se hvordan Luna og Miles omfavner lillesøsteren sin. Jeg er så utrolig takknemlig selv om det ikke virker å være et dekkende ord».

LES OGSÅ: - Har vært forelsket i ham hele livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer