Therese Charlotte Margrethe Nielsen:

Viser frem sin nyfødte baby

«Tcmn» ble mamma for første gang.

BABYLYKKE: Therese Charlotte Margrethe Nielsen og kjæresten gjennom seks år har blitt foreldre. Foto: Privat
BABYLYKKE: Therese Charlotte Margrethe Nielsen og kjæresten gjennom seks år har blitt foreldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar avslørte den tidligere toppbloggeren Therese Charlotte Margrethe Nielsen (26), bedre kjent som «Tcmn», at hun ventet sitt første barn med kjæresten Magnus Tollånes (26).

- Baby ombord, skrev hun til en video på Instagram hvor hun og Tollånes avslørte barnets kjønn ved å stikke hull på to ballonger som inneholdt rosa konfetti.

En måned etter fortalte hun til Se og Hør at det var 90 prosent sikkert at det var en jente som skjulte seg i magen.

- Foreløpig er det ei jente. Før jeg ble gravid tenkte jeg at jeg bare ville ha jente, at jeg kom til å bli lei meg hvis det var en gutt. Men så ble jeg gravid, og nå tenker jeg at det er det samme. Så klart tenker jeg at det er mer stas med jente gjennom årene, man kan dulle litt mer med dem, sa hun.

Onsdag ettermiddag røper Nielsen at babyen har kommet til verden, og at hun har fått en datter.

- Vår lille skatt Tomine Charlotte Tollånes ⁣kom til verden 16. august kl 20.44 med sine beskjedne 2606 gram og 48 cm⁣⁣, forteller den stolte moren til sine 200 000 følgere på Instagram.

Til Se og Hør legger 26-åringen ikke skjul på at det er en helt unik opplevelse å bli mamma.

- Det har ikke helt gått opp for meg enda. Det føles litt uvirkelig og spesielt å sitte her med noe man har laget selv og hatt inni seg i nesten ti måneder, deler hun og fortsetter:

- Men samtidig fantastisk fint, og både jeg og pappaen gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Den tidligere bloggprofilen ble et kjent navn allerede som 14-åring da hun hamret løs på tastaturet om alt fra hår, sminke og mote, til reiser og andre ting som opptok henne i hverdagen.

År etter år holdt hun seg på toppen av blogglistene, og hun ble bredt omtalt som landets store bloggdronning.

- Det var en fin erfaring å ha med seg i livet, men jeg følte jeg vokste litt fra det når jeg ble eldre. Der og da synes jeg det var veldig gøy, og det er ikke noe jeg angrer på i dag, delte hun med Se og Hør i mars.

Dabbet av

I 2018, etter flere år på toppen, ga Nielsen seg med bloggingen. Det var imidlertid ikke helt planlagt, og hun klarer ikke peke på én spesifikk grunn til hvorfor det sa stopp.

Hennes aller siste blogginnlegg, fra 11. november 2018, fikk navnet «Evig stress», og kan derfor se ut som et helt vanlig innlegg.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var egentlig bare at det dabbet av på slutten. Da hadde jeg begynt å jobbe som frisør, og etter hvert hadde jeg ikke så mye å blogge om. Da ble det en mer naturlig avslutning, fortalte hun til Se og Hør, og utdypet:

- Jeg følte meg ganske ferdig med bloggingen. Det tar jo mye tid, og jeg ville ha et liv med en jobb. Også fikk jeg meg kjæreste, så da passet det egentlig fint å gi seg da. Jeg hadde blogget i så mange år, så jeg følte at jeg hadde blogget om det som var å blogge om.

LES OGSÅ: Prins Julians dåp: - Sjarmerer virkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer