Viser frem sin nye veltrente kropp

- Hvis jeg kan gå i badedrakt burde jeg posere stolt, sier tobarnsmor Jessica Simpson.

NÅ: Tidligere denne måneden strålte Jessica Simpson på den røde løperen under en middag i Washington. Foto: Splash News/ All Over Press
NÅ: Tidligere denne måneden strålte Jessica Simpson på den røde løperen under en middag i Washington. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter to barnefødsler på løpende bånd har Jessica Simpson (33) aldri lagt skjul på at hun har slitt med å kvitte seg med de overflødige kiloene.

I løpet av bare 13 måneder fikk hun barna Maxwell Drew, født mai 2012, og Ace Knute, født juni 2013.

Den siste tiden har popstjernen jobbet beinhardt og gått gjennom en utrolig forvandling, noe hun allerede har fått mye skryt for.

Jessica skal ha gått ned hele 30 kilo, ifølge E!Online.com, og mandag viste hun frem det fantastiske resultatet til offentligheten ved å stille opp i to bilder kun iført en sexy badedrakt på Instagram.

- Hvis jeg kan gå i badedrakt burde jeg posere stolt, lyder teksten på det første bildet.

Og reaksjonene har ikke latt vente på seg:

- Du ser helt fantastisk ut! Du har inspirert meg til å gå ned i vekt også. Jeg har mistet 15 kilo til nå, skriver en fan til henne.

- Jeg er svært overrasket over hvor slank du har blitt! Bra jobbet! Dette får alle hatere til å holde munn!!!! skriver en annen.

- Du er en hot mamma, står det i enda en kommentar.

I februar uttalte Simpson seg om vekttapet da hun gjestet TV-programmet «Good Morning America».

- Jeg var så usikker, og kunne ikke tro at jeg veide så mye. Jeg tror aldri jeg forventet å se de tallene på vekten.

Samtidig la hun også vekt på at kvinner ikke burde skamme seg over å legge på seg under graviditeter.

- Du lager et annet liv, og helt ærlig, så er det en tøff tid å gå gjennom. Du fortjener å spise is og pannekaker. Jeg spiste mye mer i det første svangerskapet enn i det andre, og i tillegg passet jeg på å være aktiv andre gang, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg fikk sjokk da jeg så hvor mye jeg hadde gått opp i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer