Viser frem sin nye sønn i Se og Hør

- Vi er en liten, rar familie, sier Mia Gundersen til bladet.

<strong>TOBARNSFORELDRE:</strong> Mia og Marcel er foreldre til Daniel (7) og Amente (15). Foto: Anders Myhren / Seher
TOBARNSFORELDRE: Mia og Marcel er foreldre til Daniel (7) og Amente (15). Foto: Anders Myhren / Seher Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Om noen dager fyller den flotte artisten Mia Gundersen 50 år, og hun og ektemann Marcel Leliënhof (45) har to vakre barn å ta vare på.

- Hvis du for ti år siden hadde sagt at jeg skulle være tobarnsmamma når jeg fylte 50… da hadde jeg vel egentlig ikke trodd på deg. Men se på oss nå! Det kunne jo ikke vært mer naturlig, forteller hun til Se og Hør.

Tidligere i år ble nemlig familien, som er bosatt på Nordstrand i Oslo, ett familiemedlem større da Amente på (15) flyttet inn.

- Livet ble veldig forandret da Daniel kom for fire år siden. Og tilværelsen ble enda mer snudd på hodet da Amente flyttet hjem til oss etter påske i år. Nå har vi jo fått en flott tenåring i huset, sier hun videre til bladet.

Brødrene Daniel (7) og Amente har allerede blitt gode venner, og i følge den folkekjære artisten er det ikke bare barna som er heldige.

- Vet du, alle sier «Så heldige barna deres er!». Men det de glemmer å si er hvor heldige vi er! Det går jo ikke an å få en bedre gave enn å ha to så skjønne gutter som er glade i mamma’n sin, sier hun lykkelig.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rachel i hemmelige TV 2-møter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer