May Lisbeth Midtgård Myrvang er ikke lenger singel:

Viser frem sin nye kjæreste

Etter tre år som singel har Lotto-May funnet sin nye drømmemann.

NY LYKKE: - Jeg er så lykkelig! stråler May Lisbeth Midtgård Myrvang, her med sin nye drømmemann, Terje Wibe, på ferie i Montenegro tidligere i sommer. Foto: Privat
NY LYKKE: - Jeg er så lykkelig! stråler May Lisbeth Midtgård Myrvang, her med sin nye drømmemann, Terje Wibe, på ferie i Montenegro tidligere i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre år som singel har Lotto-May funnet sin nye drømmemann.

Lotto-programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang (42) er kjent for å dele ut fine gevinster til heldige Lotto-spillere landet rundt. Nå har den energiske Bærum-bosatte Nordfjord-kvinnen selv vunnet i kjærlighetens lotteri.

Se og Hør kan avsløre at hun er blitt kjæreste med Terje Wibe (52), konsernsjef i programvareselskapet Mercell. Tidligere har han også vært administrerende direktør i Dagbladet.

AVSLØRER: Det er i ukens Se og Hør Lotto-Mays nye forhold blir gjort kjent. Foto: Faksimile fra Se og Hør
AVSLØRER: Det er i ukens Se og Hør Lotto-Mays nye forhold blir gjort kjent. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Superforelsket

May Lisbeth legger ikke skjul på at hun svever på rosa skyer for tiden.

- Jeg føler meg heldig, landet og lykkelig. Terje er virkelig drømmemannen min, sier May Lisbeth til Se og Hør – og smiler fra øre til øre.

De møttes mens de satt hjemme på hver sin kant en lørdagskveld – med et glass rødvin og en mobil for hånden.

- Da vi møttes, ble det full klaff fra første stund. Begge to er superforelsket, stråler Lotto-May.

Brudd etter ti år

Hun var tidligere samboer med TV 2-journalist Knut Torgersruud jr. (44) som hun har døtrene Marielle (12), Milla (10) og Mathilde (5) med.

1. september 2016 gikk de ut med følgende melding: «Fra 10 år som kjærester til bare å være venner. Fokuset vårt fremover er fortsatt å være gode forbilder til de tre fantastiske jentene våre. Mer er det ikke å si om dette akkurat nå, og det ber vi om forståelse for. Hilsen Knut & May Lisbeth».

Klare krav

Året etter kunne den humørfylte TV-profilen, som også jobber som digital innholdsprodusent i Oslo Origo, avsløre overfor Se og Hør hvordan hun så for seg sin nye mann i livet.

- Et klart kriterium er at han er glad i barn. Han må ellers være snill, ærlig, initiativrik og like å ha det gøy. Han trenger ikke være handy, men må kunne lage mat! sa hun, og la til:

FLOTT: May Lisbeth avbildet på Idrettsgallaen på Hamar i 2018. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FLOTT: May Lisbeth avbildet på Idrettsgallaen på Hamar i 2018. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- For meg er det en superutfordring å lage mat syv dager på rad til barna og meg selv. Jeg er en «piffe-opp-Toro»- type, funker greit det, men jeg sier ikke nei takk til mye hjelp på kjøkkenet. Og ikke minst: Han må ikke være en røyker eller snuser. Da blir det ingen klining! slo hun klinkende klart fast.

I dag kan May Lisbeth fortelle at hun og hennes nye kjæreste utgjør et svært godt team.

- Jeg har fått mer en handyman enn matlager. Men jeg er blitt litt bedre på matlaging på disse årene, og Terje er en god assistent på kjøkkenet. Vi er generelt et utrolig bra team på det meste! stråler Lotto-May.

LES OGSÅ: - Veldig irritert over bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer