Jenni Farley:

Viser frem sin ni år yngre kjæreste etter skilsmissen

- Jeg var glad i ham lenge før jeg forelsket meg i ham.

FORELSKET IGJEN: Jenni Farley har falt for proffbryteren Zack Clayton Carpinello (til venstre). Til høyre ser du henne sammen med eksmannen Roger Mathwes. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET IGJEN: Jenni Farley har falt for proffbryteren Zack Clayton Carpinello (til venstre). Til høyre ser du henne sammen med eksmannen Roger Mathwes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor høst kom nyheten om at Jenni «JWoww» Farley (33) og ektemannen Roger Mathews (43) skulle skilles etter tre år som ektepar.

Paret, som har barna Greyson (3) og Meilani (4) sammen, møttes under innspillingen av skandaleserien «Jersey Shore» i 2010 og hadde et svært turbulent forhold.

I desember, to måneder etter bruddet, skaffet blant annet «JWoww» seg besøksforbud mot eksmannen.

Nå smiler derimot lykken igjen for tobarnsmoren.

Saken fortsetter nedenfor.

- Veldig kjekk

I helgen viste nemlig Farley frem sin nye flamme, den profesjonelle bryteren Zack Clayton Carpinello (24), på den røde løperen under arrangementet All Elite Wrestling i Las Vegas.

FORELSKET: Det ferske kjæresteparet poserte sammen på rød løper for første gang i helgen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Det ferske kjæresteparet poserte sammen på rød løper for første gang i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var forrige måned at realitystjernen avslørte at hun hadde fått seg ny kjæreste, da hun gjestet bestevenninnen Nicole Snooki Polizzis (31) podcast «It’s Happening with Snooki & Joey». Den gang avsløre hun imidlertid ikke Carpinellos navn.

På spørsmål om hva han het, svarte Farley den gang: «24».

- Vi filmer «Jersey Shore» akkurat nå, og vi har gitt ham kallenavnet 24, fortalte hun, ifølge People.

- Han er forresten veldig kjekk. Jenni har gjennomgått mye dritt, og jeg har aldri sett henne lykkeligere enn nå, la Snooki til.

I etterkant har både Farley og Carpinello delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, men lørdag var første gang de viste seg sammen offentlig.

Saken fortsetter nedenfor.

Mens 34-åringen ikke er redd for å ta en «fight» på TV, så har hun ingen planer om å følge i kjærestens fotspor - og begynne med bryting.

- Absolutt ikke, svarte nemlig Farley da People stilte henne dette spørsmålet på den røde løperen.

Gamle venner

Zack avslørte derimot at han gjerne vil se sin kjære på matten.

- Jeg hadde elsket om hun hadde vært der ute sammen med meg. Det hadde vært fantastisk, uttalte han, ifølge nettstedet.

- Jeg elsker det du driver med, men jeg klarer ikke det. Jeg kan gjøre reality hele dagen, men med så mange stirrende mennesker mens du må utføre en opptreden, hadde jeg friket ut. Jeg hadde sittet i hjørnet og sugd på tommelen min, delte «JWoww» videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Turtelduene kjent hverandre i mange år allerede før de ble kjærester. Farley er nemlig venninne med Carpinello søster, Erica.

- Jeg møtte henne på rektors kontor da vi var 15 år. Vi hadde begge gjort noe vi var i trøbbel for. Og nå, 20 år senere, dater jeg broren hennes. Det er gøy. Jeg var glad i ham lenge før jeg forelsket meg i ham, for jeg har alltid ønsket å se ham suksessfull. Jeg elsker å være sammen med ham, fortalte hun nylig til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Som følge av dette har også 24-åringen et godt forhold til hennes to barn.

- Jeg har vært mye sammen med dem. Meilani har jeg kjent i noen år. Vi går veldig bra sammen. Jeg elsker barna hennes. De er helt supre.

I «Jersey Shore» ble Jennifer Farley tidlig stemplet som «jenta du ikke kødder med». Hun lot sjelden slibrige kommentarer passere uten rabalder - helst med mye armer og bein. Blant jentene var hun, som den eldste i gruppa, nærmest som en slags mor å regne.

Delte kryptisk melding

Farley knyttet særlig nært bånd til Nicole Polizzi, som hun i dag er bestevenninne med. De to hadde blant annet spinoff-serien «Snooki & JWoww» sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Gjennom «Jersey Shore» ble TV-seerne også kjent med Farleys langvarige av-og-på-kjæreste Roger Mathews, som hun altså gikk fra i september i fjor.

I rettspapirene som ble publisert av People etter bruddet, ble det forklart hvorfor forholdet tok slutt.

- De to partene har uforsonlige uenigheter som har sørget for at ekteskapet har brutt sammen i en periode på over seks måneder. Dette har resultert i at ekteskapet bør bli oppløst og at det ikke er noe måte å endre det på, sto det i papirene som ble sendt inn til retten.

Like etter skilsmisse-nyheten publiserte Mathews et innlegg på Instagram-profilen sin med en kryptisk melding:

LES OGSÅ: - Hadde het kveld med gift forbryter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer