FORELDRE: Katherine Heigl og Josh Kelly har adoptert en liten jente fra Sør Korea.  Foto: All Over Press
FORELDRE: Katherine Heigl og Josh Kelly har adoptert en liten jente fra Sør Korea. Foto: All Over PressVis mer

Viser frem sin lille adoptivdatter

Katherine Heigl og ektemannen har blitt foreldre...

SEHER.NO: Det er kun litt over en uke siden det ble kjent at "Grey's Anatomy"-stjernen Katherine Heigl (30) og ektemannen Josh Kelley (29) har adoptert en liten jente fra Sør Korea.

Og allerede nå kan det stolte foreldreparet vise frem deres lille datter, Naleigh, som er ti måneder gammel, skriver People.

Se bilder av babyen her! (ekstern link)

Katherine og ektemannen, som giftet seg i 2007, har lenge drømt om en familieforøkelse, og tidligere denne måneden gikk altså drømmen i oppfyllelse.

På deres veldedighetsnettside viser paret de første bildene av babyen, og avslører også at navnet Naleigh er en blanding av Heigls mor Nancy og søsteren Margaret Leighs navn.

- Hun ble faktisk født dagen før meg i november, noe jeg synes var et lykketreff og et slags tegn, sa Heigl da hun opptrådde på "The Ellen DeGeneres Show" i forrige uke.

Årsaken til at paret fikk datteren så raskt, skal være at hun har spesielle behov.

- De sendte oss et bilde og fortalte at det var en liten jente, hvem hun var og all informasjonen om henne for seks måneder siden. Det skulle egentlig ta ganske lang tid. Sånne ting kan jo ta år. Men hun har spesielle behov, og på grunn av det gikk alt veldig mye fortere. De ville at vi skulle ha henne så fort som mulig, fortalte Heigl videre.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå blir hun mamma