Silje Hvarnes:

Viser frem sin «hemmelige» kjæreste

- Jeg ble helt blåst av banen, medgir ekskona til tidligere «Farmen»-programleder, Gaute Grøtta Grav.

LYKKELIG FORELSKET: Silje Hvarnes og hunden Synne falt begge pladask for 192 centimeter høye André Hytten. Foto: Ida Bergersen / KK
LYKKELIG FORELSKET: Silje Hvarnes og hunden Synne falt begge pladask for 192 centimeter høye André Hytten. Foto: Ida Bergersen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kunne Se og Hør bringe det aller første intervjuet med tidligere «Farmen»-vinner Silje Hvarnes (43) etter skilsmissen med eks-«Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (43).

Der forklarte Hvarnes at hun omsider har fått «Farmen»-hytta opp og stå, drøye 15 år etter at hun ble den første kvinnen i historien som vant realityprogrammet, som fortsatt durer og går på TV 2.

På samme tid avslørte hun at hun har fått seg en ny, «hemmelig» kjæreste, som har vært sterkt delaktig i å reise den splitter nye hytta på Blefjell utenfor Kongsberg.

- Ikke aktuelt

Hennes nye kjæreste har det svært passende navnet André Hytten. Han er 43 år gammel, og er opprinnelig fra Tønsberg, ikke langt fra Horten, der Hvarnes selv holder hus.

Hun forteller:

- Det var sommeren 2018, og jeg skulle flytte hjem til Horten. Jeg skulle ikke ha meg noen ny mann, jeg ville bare lande litt etter å ha vært alene i nesten halvannet år. Det var bare barna som var viktig for meg, forteller 43-åringen til Se og Hør.

Det var gjennom et vennepar i tettstedet Kvelde i Larvik, samt en kompis av André i Tønsberg, at de to, etter mye om og men, til slutt møttes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer