Melissa McCarthy:

Viser frem ny kropp i ny film

Komiker Melissa McCarthy har gått ned over 34 kilo.

34 KILO LETTERE: Melissa McCarthy har lagt om livsstilen og raser ned i vekt. Skuespilleren er snart aktuell i komedien «Life of The Party». Foto: NTB Scanpix
34 KILO LETTERE: Melissa McCarthy har lagt om livsstilen og raser ned i vekt. Skuespilleren er snart aktuell i komedien «Life of The Party». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Komiker og skuespiller Melissa McCarthy (47) har gått ned hele 34 kilo, og viser frem sitt nye jeg i filmen «Life of The Party».

Det er Daily Mail som kan avsløre at det enorme vekttapet til skuespilleren skyldes at hun har gått på den omdiskuterte ketogen-dietten.

Det innebærer i hovedsak og spise mye fett, litt proteiner og nesten ingen karbohydrater.

En rekke ernæringsspesialister har advart mot denne dietten, og det anbefales tett oppfølging av helsepersonell for de som velger å følge den.

Melissa, som begynte å gå ned i vekt i 2015, fortalte den gang til CBS at:

- Det er sannsynligvis det beste jeg noen gang har gjort. Jeg føler meg fantastisk.

NY KROPP: En tydelig mindre Melissa i filmen Life of The Party. Foto: Warner Bros.
NY KROPP: En tydelig mindre Melissa i filmen Life of The Party. Foto: Warner Bros. Vis mer

I filmen «Life of The Party», som Melissas ektemann Ben Falcone (44) regisserer, får rollefiguren hennes en real make-over etter at hun bestemmer seg for å gå tilbake til college når ektemannen dumper henne. Vi får blant annet se henne kline med en ung college-student.

Klinescenen skjedde dessuten på parets bryllupsdag, og i et intervju med Ellen nylig uttalte Melissa følgende:

- Han ropte ut ting som: «Kan du ta tak i rumpa hans i neste opptak?» Og så fortatte vi, gledelig bryllupsdag.

Valgte et kjedelig liv

I et intervju med nettstedet Extra har McCarthy tidligere fortalt hemmeligheten bak vekttapet.

- Jeg ble slank av et kjedelig liv. Man må virkelig skjerpe seg, og man kan ikke gjøre noe gøy. Man må legge seg klokken 19.30 hver kveld - det er trikset, sier skuespilleren spøkefullt til nettstedet.

Men selv om 47-åringen angivelig har gått ned over 34 kilo, er hun fremdeles bestemt på at hun aldri skal la seg påvirke av Hollywood-presset om å bli syltynn.

- Jeg har aldri følt at jeg har vært nødt til å forandre på meg. Jeg har alltid tenkt: «dersom du ønsker noe annet, må du velge noe annet», har hun fortalt ifølge Hello Magazine.

Slet med dårlig selvtillit

McCarthy, som også er kjent for rollen som Sookie i TV-serien «Gilmore Girls», har også gjort stor suksess på SNL som Sean Spicer, Donald Trumps tidligere presserådgiver.

Straight out da bushes @nbcsnl #snllivecoasttocoast #snl

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on

Men selv om hun har bøtter av selvironi og humor å by på, har hun imidlertid ikke alltid vært like selvsikker når det gjelder vekten.

I et tidligere intervju med People har skuespilleren innrømmet at hun i sine yngre dager slet med dårlig selvtillit.

- I 20-årene pleide jeg å gråte over at jeg ikke var tynnere eller penere, fortalte hun til nettstedet og la til:

- Men jeg må legge til at jeg også gråt over ting som: «Jeg kunne ønske håret grodde raskere», og «Jeg kunne ønske jeg hadde andre sko». Jeg var en idiot. Det var et helt tiår med tårer, sa hun.

Vil ikke slanke seg for roller

Til tross for det konstante presset om å være ung og tynn i filmbyen, har Melissa fortalt at hun ikke vurdert å slanke seg for å få flere roller.

- Jeg har aldri følt at jeg har trengt å måtte forandre meg. Jeg har tenkt: Hvis dere vil ha noen andre, så velg noen andre. Men selvfølgelig kan kritikken gå inn på meg noen ganger. Enkelte ting som blir sagt, er bare så ondskapsfullt at pusten blir slått ut av deg.

Nylig ble den talentfulle skuespilleren omtalt i amerikansk presse som «USAs overvektige hjerteknuser».

- Det fikk det til å høres ut som om jeg har klart å oppnå suksess på tross av min elendighet. Ville det noen gang stått som overskrift på en mannlig stjerne? spør hun.

Melissa har også de seneste årene vært svært suksessfull med sin egen kleskolleksjon, der hun tilbyr klær i alle størrelser. Hun gjør også et samarbeid med klesmerket Seven7.​

LES OGSÅ: Katy Perrys kommentar gikk ikke ubemerket hen​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer