Kenza Zouiten Subosic:

Viser frem luksusleiligheten

Influenseren kjøpte hjemmet i fjor - nå viser hun frem leiligheten.

NYTT HJEM: Kenza og ektemannen brukte nesten ett år på å pusse opp drømmehjemmet. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB
NYTT HJEM: Kenza og ektemannen brukte nesten ett år på å pusse opp drømmehjemmet. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB Vis mer
Publisert

Med over 1,7 millioner følgere på Instagram, er Kenza Zouiten Subosic (31) å regne som en av Sveriges største influensere. Med en solid følgerskare er det heller ingen hemmelighet at de som lever av sosiale medier kan tjene så de har til salt i grøten - og vel så det.

Nylig kunne også Kenza dele den hyggelige nyheten om at hun og familien hadde flyttet inn i sin nyrenoverte leilighet som hun og ektemannen, Aleks Subosic (37), kjøpte for et drøyt år siden.

Paret har siden i fjor sommer pusset opp sitt nye hjem, en prosess influenseren har delt flittig med følgerne sine.

NY KÅK: Isabelle Eriksen har fått ny leilighet, og vi har besøkt henne! Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Drømmekjøkken

Det er også på Instagram hun nå viser frem den ferdige luksusleiligheten, som blant annet består av fiskebensparkett, stukkaturer og lysekrone.

«Hei drømmekjøkken. Jeg må virkelig klype meg i armen hver dag når jeg våkner og går inn her for morgenkaffen», skrev hun i midten av mai til et bilde av familiens nye kjøkken.

Hun forklarte videre at de hele veien har ønsket seg et tidløst kjøkken, men at hun aldri kunne drømt om at det skulle bli så pent.

I et annet innlegg viste hun også frem spisestua, men påpekte at det ville ta tid før de hadde alt av møbler på plass.

«Kan ikke vente med å dele flere bilder med dere på veien og også vise før- og etterbilder fra oppussingen. Det tok nesten ni måneder, så det var en stor jobb», skrev hun.

Kenza og ektemannen giftet seg sommeren 2017, og har to sønner sammen. Det er med andre ord liten tvil om at de har nok å henge fingrene i med både to små gutter, nytt hjem og karriere.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer