Viser frem lille David

Madonna viser private bilder av sin lille adoptivsønn.

STRÅLER: Madonnas ektemann Guy Ritchie løfter en sprudlende David. Foto: AP
STRÅLER: Madonnas ektemann Guy Ritchie løfter en sprudlende David. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Madonna er vant til kritikk fra media for sine vågale sceneshow, men mediekjøret i tiden etter adopsjonen av 13-måneder gamle David Banda fra Malawi har vært svært tøff for popdronningen.


I går fikk amerikanske TV-seere se Oprah Winfreys intervju med Madonna, hvor hun for første gang forklarte sin versjon av adopsjonssaken og viste frem de første familiebildene med David.


- Jeg visste ikke at adopsjonen hadde vært så kontroversiell før jeg kom hjem igjen, fortalte "Hung Up"-sangerinnen til Oprah via satelitt fra London.


- Det var en million filmteam på flyplassen og pressen slo seg ned utenfor døren min. Jeg verken leser aviser eller ser på TV, men alle vennene mine har fortalt meg hva alle snakker om og hva som skjer i nyhetene. Så det såret meg ikke før jeg kom hjem igjen til England. Det er ganske sjokkerende.


SE HER: Madonna slår tilbake mot barnefaren


David er nå trygt plassert i popstjernens hjem i London sammen med Madonnas ektemann Guy Rithcie og de to barna Lourdes (9) og Rocco (6). Og barna elsker sin nye lillebror.


- De bare omfavnet ham, og det er utrolig når det kommer til barn. De stiller ikke spørsmål. De spurte ikke en eneste gang "hva gjør han her" eller nevnte at han hadde annerledes hudfarge eller spurte hvorfor han var i livene våre. Det er en utrolig lekse barn kan lære oss.


Madonna benyttet også anledningen til å forsvare seg etter påstandene om at adopsjonen ikke hadde foregått på lovlig vis.


- Det finnes ingen adopsjonslover i Malawi. Og jeg ble advart av en hjelpearbeider om at det ikke var noen kjente lover i Malawi, og at de mer eller mindre ville finne dem opp mens prosessen pågikk. Og hun sa til meg "Velg Etiopia. Dra til Kenya. Ikke reis til Malawi, for du kommer bare til å få vanskeligheter".


SE HER: Mia Gundersen støtter Madonna


Da Madonna møtte David var han svært syk, og popstjernen tror Davids far Yohane Banda snart ville måttet gravlegge sitt tredje barn om hun ikke hadde tatt ham til seg.


- Da jeg møtte ham, var han svært syk. Han hadde alvorlig lungebetennelse og kunne nesten ikke puste, forteller superstjernen og legger til at hennes nye sønn nå er på bedringens vei.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer