STOLTE FORELDRE: 1. juledag publiserte Ashlee Simpson og Pete Wentz et bilde av sin lille Bronx Mowgli, som de fikk 20. november. Foto: Fra nettsiden
STOLTE FORELDRE: 1. juledag publiserte Ashlee Simpson og Pete Wentz et bilde av sin lille Bronx Mowgli, som de fikk 20. november. Foto: Fra nettsidenVis mer

Viser frem lille Bronx Mowgli

Aslee og Pete gjør det helt gratis.

SEHER.NO: Artistparet Ashlee Simpson (24) og Pete Wentz (29) viser for første gang frem babyen sin Bronx Mowgli.

Dette gjør de på Wentz' egen hjemmeside Friendsorenemies.com - helt gratis.

- Vi bestemte oss for å dele med dere den beste gaven vi noen gang kunne fått: Bronx Mowgli Wentz, skriver paret på nettsiden.

Og legger til:

- Vi kunne ikke vært gladere.

Wentz og Simpson har også forklart hvorfor de velger å ikke gjøre som så mange andre stjerner - og selge babybildene til et blad som er villig til å bla opp millioner.

- Vi forstår at andre kjendiser har sagt: "Det er en skuddpremie for disse bildene". Det oppstår en fare når kameraene blir holdt over veggene og inn i hagen vår. Vi blir forfulgt dag og natt, og det var ok da det bare var oss, men vi kommer til å gjøre vårt beste for å skjerme Bronx fra dette, har Wentz blogget ifølge Aceshowbiz.com.

- Vi dømmer ikke dem som velger å selge babybilder og gi pengene til veldedighet. Men vi har bestemt oss for å ikke selge Bronx babybilder akkurat nå.

Tidligere har det blitt skrevet at paret rett og slett ikke fikk solgt bildene av den søte gutten...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Babyfeber i Hollywood