SNAKKET UT: Den skandaleutsatte stjernen fortalte i intervjuet med Maxim at man er nødt til å stå for de valgene man tar. Foto: Reuters
SNAKKET UT: Den skandaleutsatte stjernen fortalte i intervjuet med Maxim at man er nødt til å stå for de valgene man tar. Foto: Reuters Vis mer

Viser frem kroppen i herreblad

- Bildene ble tatt like før hun ble dømt til fengsel.

SEHER.NO: Kun noen få dager før Lindsay Lohan (24) ble dømt til fengsel etter at ha brudd etter å ha brutt sin egen prøvetid, stilte hun lettkledd opp for det amerikanske magasinet Maxim.

Skandaleskuespilleren viste seg frem gjennom en rekke dristige bilder, og ga også et ekslusivt intervju, der hun kom med noen råd om hvordan man skal takle motgang.

- Du må være tro mot deg selv. Til slutt må man kunne se på seg selv i speilet, og stå for de valgene man har tatt, og de valgene man skal ta i sitt liv. Følg magefølelsen, sier hun til magasinet.

Lindsay pryder coveret av septemberutgaven. Etter den noe avkortede straffen i fengsel, har skuespilleren tilbragt tid hos en avvenningsklinikk.

Hun fikk nylig møte moren sin, Dina Lohan (47), for første gang på lenge, og det hele skal ha vært et følelsesladet øyeblikk.

Dina uttalte at hun ønsker at Lindsay skal flytte hjem til henne for en stund.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Endelig fikk jeg klemme datteren min