Simone Ashley:

Viser frem kjærligheten: - Lykkelig

«Bridgerton»-skuespilleren har funnet lykken.

LETTER PÅ SLØRET: Simone Ashley har holdt kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com/NTB
LETTER PÅ SLØRET: Simone Ashley har holdt kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Simone Ashley (27) har blitt et kjent ansikt gjennom sin rolle i den populære serien «Bridgerton». Før det var hun også godt kjent for fansen fra sin rolle i Netflix-serien «Sex Education».

Nå kan skuespilleren avsløre en gladnyhet med sine 3,2 millioner følgere på Instagram.

Skuespilleren skal nemlig ha funnet kjærligheten.

Bildet er i svart-hvitt, og viser 27-åringen selv sammen med sin utkårede, ved navn Constantin «Tino» Klein. Selv beskriver skuespilleren bildet som et av sine favoritt-bilder.

Se og Hør Reality Awards møtte opp på Vixen, hvor Tim Kristian kunne fortelle hvordan han møtte kjæresten. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Det hyggelige Instagram-bildet er ikke det første bildet som er blitt delt av paret. I juni i fjor florerte det bilder av paret etter at de gjestet et moteevent i Frankrike. Det skriver People.

Forholdet var derimot ikke bekreftet da disse bildene så dagens lys, noe Ashley også forklarte i et intervju med Vouge i november i fjor:

- Jeg er veldig lykkelig, sa hun da, før hun fortsatte:

Tea Broholm deltok i «Paradise Hotel» i 2019, og i ettertid har hun blitt forlovet og fått sønnen Matheo. Nå forteller hun om livet etter deltakelsen. Reporter og video: Kine Falch Vis mer

- Vi har ikke gått offentlig ut ennå, og vi har samtaler om hvordan vi kan gjøre det før noen andre gjør det.

I samme intervju kunne hun avsløre at hun hadde møtt sin kjære på Grand Prix i Monaco.

Første sesong av «Bridgerton» rullet ut på Netflix i 2020, midt under en pandemi- og «lock down»-infisert verden. Da ble serien den mest suksessrike Netflix hadde sendt til da.

LES OGSÅ: Tok hevn over sitt livs kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer