Julia Markham:

Viser frem kjæresten

Har funnet lykken med en jente.

KJÆRESTER: TV-profil Julia Markham viser stolt frem kjæresten sin på sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRESTER: TV-profil Julia Markham viser stolt frem kjæresten sin på sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

For noen år siden, nærmere bestemt i 2017, var svenske Julia Markham (28) å se på TV-skjermen for aller første gang. Hun var en av deltakerne i det kontroversielle realityprogrammet «Ex on the Beach».

Siden har hun medvirket i flere sesonger, og i sesong tre fant hun blant annet kjærligheten med Robin Johansson (29), som er eksen til Sophie Elise Isachsen (28).

I disse dager har hun derimot lagt TV-oppdragene på hylla og heller satset fullt og helt på en karriere som influenser. I tillegg er hun aktiv på plattformen OnlyFans, der hun tjener gode penger.

Romanseryktene har svirret rundt David Eriksen og Louise Angelica Riise. Nå kommenterer Eriksens ekskjæreste Hedvig Sophie Glestad ryktene for første gang. Video: Rød Løper Vis mer

Ikke bare går det bra på karrierefronten, hun har også funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Jake Pastrich tidligere i sommer. Det skriver Nyheter24.

«Til tross for en sterk kjærlighet, kolliderte våre separate verdener. Jeg er en erfaring rikere, og det er han også. Nå vil vende blikket fremover og se lyst på fremtiden», skrev 28-åringen i en uttalelse på Instagram.

Det er i en video på Instagram at hun stolt viser frem kjæresten sin for første gang, som heter Caroline.

STOLT: Julia Markham og kjæresten Caroline. Foto: Skjermdump fra Instagram
STOLT: Julia Markham og kjæresten Caroline. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«En djevel, ifølge min religiøse eks, men hei, det er bare kjærlighet», skriver hun til videoen hvor hun blir omfavnet av kjæresten.

Markham ser ut til å være svært forelsket, og gratulasjonene har allerede strømmet inn i kommentarfeltet.

«OMG yes, girlpower!!!!», lyder en av kommentarene,

«Herregud dere er så fine sammen» og «Lenge leve kjærligheten», lyder flere av følgernes reaksjoner.

TV-profilen har fått seg kjæreste! Video: Rød Løper Vis mer

Markham har gjennom flere sesonger av «Ex on the Beach» sørget for mange gode TV-øyeblikk. Hun var blant flere som sto for at det ble en god mengde med både bråk, sex og kjærlighet i villaen - og hun var aldri redd for å by på seg selv.

LES OGSÅ: Bekrefter: - Vi er kjærester

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer