Hasse Hope:

Viser frem kjæresten

- Egentlig ikke typene til å legge ut masse bilder av oss selv.

HOLDER NAVNET HEMMELIG: Hasse Hope viser frem kjæresten, men vil ikke dele navnet hennes. Foto: Anita Kristiansen / Se og Hør
HOLDER NAVNET HEMMELIG: Hasse Hope viser frem kjæresten, men vil ikke dele navnet hennes. Foto: Anita Kristiansen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne komiker og programleder Hasse Hope (36) røpe den hyggelige nyheten om at han hadde fått seg en kjæreste.

Paret møttes på datingappen Tinder for flere år siden, kunne Hope fortelle Se og Hør da forholdet ble kjent.

- Vi «matchet» på Tinder i 2017 og sendte hverandre noen få meldinger frem og tilbake, men jeg var på ingen måter sjarmerende nok når jeg ser tilbake på det, uttalte han.

Da forklarte han også at han foreløpig ikke ønsket å vise frem eller avsløre navnet til sin utkårede, men nå har han imidlertid snudd på noe av det.

For selv om han ikke har avslørt navnet til sin kjære, delte han et bilde av de to sammen på Instagram onsdag.

«Min kjæreste og jeg er egentlig ikke typene til å legge ut masse bilder av oss selv, men så ble det i sommer tatt et bilde av oss på Nieu Scene», skriver han blant annet under bildet.

«Vi syntes også at vi så fine ut (selv om jeg kanskje er i overkant pynta) så da kjører jeg ut denne og ser hvordan responsen er», skriver han videre i teksten.

Det var VG som først omtalte saken.

KLEINT: Det blir trykka stemning når Jørgine møter kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

«Underbuksehumor»

Da Se og Hør møtte Hope tidligere i sommer kunne han avsløre at han har møtt kjærestens foreldre, og røpet hvordan det var å besøke sine nye svigerforeldre for første gang.

- Det gikk veldig bra! Jeg var der en helg faktisk. Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv, men jeg føler jeg var ganske sjarmerende og passet på å ikke gå over streken og ikke ha for mye underbuksehumor. Ennå, sa han og utdypet underbuksehumor:

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

- Du kan ha søt underbuksehumor og grov underbuksehumor. Jeg hadde kanskje litt søt humor, det synes de var søtt, da. Jeg sa at jeg hadde tisset på meg. Jeg sa: «Jeg har tisset på meg, har dere en ren underbukse jeg kan låne»? Og da lo de. Dette er sant, lo Hope.

Programlederen kunne avsløre at kjæresten også har møtt hans foreldre, noe som gikk «utmerket» ifølge 36-åringen. Hun valgte derimot å ikke kjøre «underbuksehumor».

- Det er jeg veldig glad for. Mine foreldre har ikke så mye underbuksehumor. Men det er en slags audition, da. Jeg synes både hun og mine foreldre var på sin beste oppførsel.

LES OGSÅ: Flyttet fra kjæresten: - Lå litt i kortene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer