Cruz Beckham:

Viser frem kjæresten

Kjendissønnen viste seg offentlig med kjæresten for første gang.

KJÆRESTER: David og Victoria Beckhams yngste sønn viste frem kjæresten på britisk musikkfestival. Foto: Zed Jameson/SIPA/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER: David og Victoria Beckhams yngste sønn viste frem kjæresten på britisk musikkfestival. Foto: Zed Jameson/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

David (46) og Victoria Beckham (47) har i løpet av de to siste tiårene skapt et yrende familieliv. Siden førstefødte Brooklyn Beckham (22) kom til verden i 1999, har det ballet på seg med tre barn til.

Minstemann, Harper Seven, har allerede rukket å bli 10 år, og da er det kanskje ikke annet å vente enn at også parets to andre sønner er godt på vei inn i de voksnes rekker.

Mens Romeo Beckham (19) har vist interesse for en karriere som modell, og med det vist seg mer for offentligheten det siste året, har man enn så lenge ikke sett stort til Cruz Beckham (16).

Nå kan det imidlertid se ut til at også han vokser til.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Dukket opp sammen

I likhet med storebror Romeo har også Cruz stilt opp som modell på en rekke prosjekter. Hans store lidenskap har likevel siden ung alder vært musikk, og allerede som elleveåring ble han signert av stjernemanager Scooter Braun (40).

Grunnet sin unge alder har han likevel ikke rukket å slå gjennom, men det betyr ikke at interessen for Beckham-sønnen ikke er til stede.

I helgen ble han nemlig fotografert sammen med kjæresten Bliss Chapman (15) på Reading-festivalen, og medieomtalen har siden vært stor. Ifølge The Sun har Cruz og Bliss datet i rundt et år.

FORELSKET: Cruz ankom hånd i hånd med kjæresten i helgen. Foto: Splash News / NTB
FORELSKET: Cruz ankom hånd i hånd med kjæresten i helgen. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I motsetning til sine brødre Romeo og Brooklyn, som stadig deler kjærestebilder på sine sosiale medie-kontoer, har Cruz' forhold vært mer tilbaketrukket.

Det var imidlertid et tydelig forelsket par som smilende gikk hånd i hånd denne helgen, og de gjorde ikke mye for å gjemme forholdet for fotografene.

GOD STEMNING: Det var tilsynelatende god stemning da de sammen ankom musikkfestivalen. Foto: Zed Jameson/SIPA/Shutterstock/NTB
GOD STEMNING: Det var tilsynelatende god stemning da de sammen ankom musikkfestivalen. Foto: Zed Jameson/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

Full forvirring

Mens Cruz virker å ha det gøy med sin første offentlig kjente kjæreste, er storebror Brooklyn Beckham allerede godt i gang med å slå seg til ro.

Brooklyn datet en rekke jenter, frem til han ved inngangen til 2020 inngikk et forhold med modell og skuespiller Nicola Peltz (26). Det ble raskt mer seriøst enn hans tidligere forhold, da han bare et halvt år inn gikk ned på kne og fridde.

I sommer var det ett år siden paret forlovet seg, et år fylt med kjærlighetserklæringer på sosiale medier. Noe bryllup har imidlertid ikke funnet sted ennå.

Flere fans sperret imidlertid opp øynene over spesielt én detalj, da paret delte et bilde sammen på Instagram tidligere i sommer. På bildet så man nemlig at begge to hadde ring på fingeren.

«Er du gift nå? Giftering på venstrehånden?», skrev en fan - med henvisning til ringen på Brooklyns venstre hånd.

«Har du giftet deg?», spurte en annen.

Verken Nicola eller Brooklyn har bekreftet at de har giftet seg.

LES OGSÅ: - Heldig og superstolt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer