Dennis Vareide:

Viser frem kjæresten

Dennis Vareide var ordknapp om sin nye kjæreste. Nå viser han henne frem.

NYTT BILDE: Dennis Vareide viser frem kjæresten på nytt bilde - en knapp måned etter at forholdet ble kjent. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT BILDE: Dennis Vareide viser frem kjæresten på nytt bilde - en knapp måned etter at forholdet ble kjent. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kunne YouTube-profilen Dennis Vareide (30) dele den hyggelige nyheten om at han hadde fått seg ny kjæreste. Da sa han til Se og Hør at han «har det helt tipp topp om dagen, med ei helt fantastisk jente», men ønsket ikke å røpe særlig mye om sin utkårede.

Vi fikk dog vite at hun heter Gro, og denne uken viser han henne frem til sine nesten 100 000 følgere på Instagram.

Til bildet av de to har Vareide skrevet et hjerte, og i kommentarfeltet er det mange som har bitt seg merke i bildet og sender hjerter tilbake.

Se og Hør har vært i kontakt med YouTube-profilen, og har fått tillatelse til å dele bildet.

- Forholdet er helt supert, og hun er en fantastisk jente, skriver han i en tekstmelding.

Suksess

Vareide er best kjent fra Youtube-kanalen «Prebz og Dennis», som han hadde sammen med kameraten og tidligere kollega Preben Fjell.

I januar i 2018 bestemte guttene imidlertid seg for å legge YouTube-karrieren på hylla. Sammen hadde de to gjort det stort ved å lage underholdning av å spille spill mens andre ser på.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Vareide fikk også mye oppmerksomhet som en av deltakerne i «Farmen kjendis» i 2018.

Innspilling og brudd

Samme år ble det slutt mellom han og hans daværende kjæreste Katrine Olset Rikoll, men kort tid senere fant de tilbake til hverandre, bare kort tid før Vareide skulle delta i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste».

- Det skjedde under en uke før første innspillingsdag, og jeg innså brått at jeg måtte finne ut av ting. Det var ekstremt i siste laget, erkjente Vareide overfor Se og Hør da.

I begynnelsen holdt YouTube-profilen kjæresten hemmelig for produksjonen, men etter hvert bestemte seg han seg for å legge kortene på bordet.

EMOSJONELT: Det blir mye følelser når Dennis Vareide går på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig er ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer

- Produksjonen ble ikke glade, men jeg kunne ikke akkurat late som, heller. Samtidig hadde jeg bundet meg til en kontrakt, og hadde ikke lyst til trekke meg. Dermed fant vi en løsning som passet for alle, forklarte han.

Forholdet skulle imidlertid ikke vare, og i 2019 var det spikeren i kista for Vareide og Rikoll.

LES OGSÅ: - Kan ikke være gift mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer