Erik Follestad:

Viser frem kjæresten

Erik Follestad tok med kjæresten på premierefest.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld tok Erik Follestad (30) med seg kjæresten, Ingvild Schistad, på premierefesten til den nye sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der han er en av kjendisene som er med på tur.

- Dette er Ingvild, hun er kjæresten min, sier han fornøyd til Se og Hør.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Schistad kan røpe at hun ikke visste hvem kjæresten var i starten.

- Jeg ante jo ikke at Erik var kjent i det hele tatt da vi møttes, og det var for så vidt veldig greit, for da ble jeg kjent med ham utenom den offentlige personen, forteller hun.

KOM SAMMEN: Erik Follestad og kjæresten på vei inn til premierefesten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KOM SAMMEN: Erik Follestad og kjæresten på vei inn til premierefesten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Samboere

- Men hverdagen blir ikke akkurat veldig preget av at han er en offentlig person, understreker hun.

OVERRASKER: Martin Marki i Humornieu inviterer gjester for å teste ut 24 juleøl på under ett døgn i den nye juleølkalenderen «Kalendær'n» på Viafree. En av gjestene er Erik Follestad, der Marki tester ut intimgrensen hans. Video: Viafree Vis mer

- Neida, jeg ligger på sofaen og drar meg, og hun vasker tøy og klager litt på meg, så det er vanlig prosedyre, skyter Follestad inn, og røper samtidig at de to er blitt samboere.

De har nå bodd sammen i omtrent fire måneder, og trives med det.

JULELÅT: I september inngikk Mads Hansen og Erik Follestad et veddemål. To måneder senere fikk Erik Follestad sjokkbeskjeden. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Helén Skogstad Vis mer

Bekreftet forholdet

Det var i slutten av november at 30-åringen bekreftet overfor VG at han hadde fått seg kjæreste. Da hadde de allerede vært sammen en stund.

- Ja, jeg har kjæreste. Det er ikke noen hemmelighet. Vi har vært sammen ganske lenge, vi, sa han da.

To uker før dette hadde Follestads «Spårtsklubben»-kollega, Mads Hansen (35), avslørt at den tidligere ishockeyspilleren hadde kjæreste.

I en episode av VGTV-programmet tok Hansen opp at en «venn av programmet» følger alle unntatt ham selv på Instagram. Han snakket da om Follestads kjæreste, Schistad.

«Iskrigerne»-profilen ringte så til kjæresten, som hevdet det var Follestad som hadde bedt henne om ikke å følge Hansen på Instagram.

I forkant av dette hadde kjæresteparet delt flere bilder av hverandre på sine respektive sosiale medier-kontoer.

Ladet opp med fjelltur

Som nevnt er Follestad blant dem som i ukene framover kjemper om tittelen som «Norges tøffeste kjendis». Til Se og Hør forteller han at han ikke forberedte seg så mye.

- Jeg gikk en tur på Besseggen med kjæresten min, og det var forberedelsene, tror jeg, sier han.

På Instagram delte han den gang et bilde av at han hadde fått gnagsår.

- Vi hadde jo fått skoene på forhånd, så jeg tenkte jeg skulle gå dem inn, men jeg hadde jo selvfølgelig fått for små sko, og kranglet meg over Besseggen der. Det var blytungt, sier han om oppladningen i fjellet.

LES OGSÅ: Influenserkrig etter rumpebråk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer