FORELSKET: I november bekreftet en ordknapp Therese Johaug at hun hadde blitt sammen med roeren Nils Jakob Hoff. Nå, halvannen måned senere, viser langrennsesset frem kjæresten på Instagram.  Foto: Stella Pictures
FORELSKET: I november bekreftet en ordknapp Therese Johaug at hun hadde blitt sammen med roeren Nils Jakob Hoff. Nå, halvannen måned senere, viser langrennsesset frem kjæresten på Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viser frem kjæresten på Instagram

Den vanligvis så private Therese Johaug overrasket med kjærestebilde.

Publisert

SEOGHØR.NO: I slutten av november bekreftet langrennsstjernen Therese Johaug (26) at hun hadde blitt kjæreste med roeren Nils Jakob Hoff (29), etter at TV 2s «God kveld Norge» omtalte forholdet.

- Ja, vi er kjærester. Men jeg har ingen kommentar utover det. Jeg er ikke så glad i å kommentere privatlivet mitt i offentlige medier, kommenterte Johaug ifølge Dagbladet.

Nå, halvannen måned senere, velger den vanligvis så private 26-åringen å gi fansen et innblikk i forholdet på Instagram, skriver TV 2.

A photo posted by Therese (@johaugtherese) on

Lørdag kveld delte hun nemlig en koselig «selfie» sammen med kjæresten på den sosiale bildedelingstjenesten.

Therese merket det unike bildet med emneknaggene «Seiser Alm», «avkobling», «winter wonderland» og «smile and shine». På «selfien» ser det ut som at kjæresten gir henne et kyss i øret, mens 26-åringen selv ler med lukkede øyne.

Hun har også flere ganger tidligere reist til italienske Seiser Alm i Sør-Tyrol for å koble av eller lade opp til nye skirenn - som før ski-VM i Oslo i 2011.

Den flotte blondinen fra Dalsbygda og kjæresten Nils Jakob, er begge kledd i skiantrekk på det ferske Instagram-bildet - og man kan skimte fjellkjeden Dolomittene i bakgrunnen. Men Therese Johaug er også glad i å iføre seg noe helt annet enn trenings- og friluftsklær.

- Jeg liker å pynte meg med fine kjoler og klær. Jeg skal innrømme at jeg pleide å leke prinsesse foran speilet da jeg var liten. Jeg har alltid vært en jentejente, fortalte Johaug til Seoghør.no nylig.

Da var Seoghør.no flue på veggen mens langrennsesset var på fotoshoot for motehuset Eger i Oslo - som hun ble frontfigur for før jul i 2011.

Se video her:

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer