KJÆRESTER: I fjor avslørte tv-profil Leo Ajkic at han hadde fått seg kjæreste. Nå deler han sitt første bilde av sin utkårede Chiku Msombeli med følgerne sine på Instagram. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRESTER: I fjor avslørte tv-profil Leo Ajkic at han hadde fått seg kjæreste. Nå deler han sitt første bilde av sin utkårede Chiku Msombeli med følgerne sine på Instagram. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Leo Ajkic:

Viser frem kjæresten på Instagram for første gang

Leo Ajkic klinte til med kjæresten Chiku Msombeli på ferie i Mexico.

Publisert

I fjor overrasket tv-profil Leo Ajkic (35) med å dukke opp på Se og Hørs kjendisgalla med en ny dame i armen. Hans utkårede er Chiku Msombeli, og samme kveld bekreftet 35-åringen romansen til Se og Hør, men ønsket ikke å utdype hvor lenge paret hadde vært sammen.

- Ja, vi har funnet kjærligheten, sa en stolt Leo idet han lente seg mot sin utkårede.

35-åringen stakk for øvrig av med prisen for årets forbilde under ovennevnte galla, og det var tydelig at kjæresten var særdeles stolt over ham.

- Det er ikke hver dag kjæresten din får en sånn utmerkelse, sa Chiku til Se og Hør samme kveld.

Forelsket

Siden den gang har man sett svært lite til tv-profilens kjæreste, og det har heller ikke blitt delt noen bilder av kjæresteparet på 35-åringens Instagram-profil.

Men nå, i et nytt innlegg på Instagram, deler Leo bilde av seg selv sammen med Chiku på ferie i Mexico med sine over 79 000 følgere.

FORELSKET: Tv-profil Leo Ajkic og kjæresten Chiku Msombeli ser ut til å storkose seg på ferie i Mexico. Foto: Skjermdump fra Instagram.
FORELSKET: Tv-profil Leo Ajkic og kjæresten Chiku Msombeli ser ut til å storkose seg på ferie i Mexico. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

På bildet er paret tilsynelatende ikke redde for å vise sin kjærlighet for hverandre, og poserer tett omslynget mens de kliner til på stranden.

Vis mer

Privat

Tv-profilen uttaler seg svært sjeldent om privatlivet sitt, men under årets Gullruten-utdeling lettet han så vidt på sløret om sin utkårede.

Til VG beskrev han kjæresten, Chiku, som en søt og snill dame med masse energi. Chiku på sin side avslørte overfor Nettavisen at hun falt for sjarmen til 35-åringen.

SAMBOERE: Under årets Gullruten-utdeling kunne Leo og Chiku fortelle den gledelige nyheten om at de har flyttet sammen. Her avbildet under Se og Hørs kjendisgalla i 2018. Foto: NTB Scanpix
SAMBOERE: Under årets Gullruten-utdeling kunne Leo og Chiku fortelle den gledelige nyheten om at de har flyttet sammen. Her avbildet under Se og Hørs kjendisgalla i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er jo hele pakka, da. Han er snill, god og lojal. Det var helt klart sjarmen jeg falt for, sa Chiku.

Det er ingen tvil om at paret er forelsket og at kjærligheten blomstrer.

Til Nettavisen avslørte Leo og Chiku også at de hadde blitt samboere og at de gjerne ønsker seg barn i fremtiden.

- Det er et mål en gang i fremtiden. Det vil jeg si, sa Leo.

Flyktet til Norge

Selv om kjærligheten ser ut til å blomstre for den velkjente programlederen har ikke livet alltid vært like enkelt. Leo hadde en tøff oppvekst og ble nødt til å flykte med familien fra Mostar på grunn av borgerkrigen i Jugoslavia. Etter fire år på flukt bosatte de seg i Løvstakken, i Bergen, da han bare var elleve år gammel.

Til Dagbladet har Leo tidligere fortalt at Løvstakken var fylt med kommunale boliger og at alenemødre var et vanlig syn.

- Det var mange der som manglet et eller annet. Jeg tror jeg ville følt meg ordentlig utenfor hvis jeg var kommet til et superrikt område, mens integreringsprosessen fungerte der. Det ble «oss» i Løvstakken.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR PÅ FLUKT: Tv-profil Leo Ajkic kom til Norge som flyktning sammen med familien da han bare var elleve år gammel. Foto: NTB Scanpix
VAR PÅ FLUKT: Tv-profil Leo Ajkic kom til Norge som flyktning sammen med familien da han bare var elleve år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hadde ikke noe forbilde

Da Leo stakk av med seieren for årets forbilde under Se og Hørs kjendisgalla i fjor var det en tydelig berørt 35-åring som kom opp på scenen.

På scenen innrømmet Leo at forbilder var noe han selv manglet som barn.

- Jeg har aldri prøvd å være et forbilde for noen, for jeg manglet forbilder selv. Da jeg kom til Norge, så var det ingen som sa at jeg kunne få det til, fortalte han og fortsatte:

- Jeg ville være det motsatte enn et forbilde, og hvis jeg prøvde å tøye strikken på TV, gikk det ut over gruppen min. Derfor vil jeg være et godt forbilde og gjøre fine ting. Jeg setter stor pris på denne prisen.

FØLSOMT: Følelsene tok overhånd for Leo Ajkic da han ble Årets forbilde på Se og Hørs kjendisgalla. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter romanseryktene med hett kyss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer