Agnete Saba:

Viser frem kjæresten for første gang

- Vi har kjent hverandre i mange år, røper Agnete Saba.

PRIVAT: Agnete Saba liker å skjerme privatlivet sitt fra offentligheten. Her fra innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
PRIVAT: Agnete Saba liker å skjerme privatlivet sitt fra offentligheten. Her fra innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Agnete Saba (27) ble et godt kjent navn allerede i 2008 da hun vant MGP jr. sammen med gruppa «Blacksheeps». Sangen gikk som en farsott på Internett, og selv om ikke alle kan samisk, kunne alle synge til «Oro Jáska Beana».

I ettertid har hun representert Norge i Eurovision Song Contest, vunnet «Skal vi danse», kom på andreplass i «Stjernekamp» og vært med i den siste sesongen av «Hver gang vi møtes».

Til tross for alt dette har Saba vært svært hemmelighetsfull rundt sitt privatliv. I april i år kunne hun derimot avsløre at hun er i et forhold, og at de bor sammen. Det innrømmet hun i podkasten «The Kåss Furuseths».

Det har imidlertid vært ukjent hvem denne mystiske samboeren er. Inntil nå.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

NYTT NAVN: Agnete flytter inn på Vester Kjærnes gård med nytt navn. Video: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer

Sommerferie i nord

Det var natt til mandag at artisten postet et bilde på sin Instagramprofil. Avbildet er henne selv og en mann som holder rundt hverandre, godt kledd på Norges nordligste punkt, nemlig Nordkapp.

Mannen på bildet er Johannes Foslund, Sabas kjæreste.

Under kjærestebildet skriver hun følgende:

«Sist jeg var på Nordkapp møtte jeg han her kule fyren. Lite visste jeg at 14 år etterpå skulle vi reise hit sammen på sommerferie som et par».

- Vi har kjent hverandre i mange år, og har det veldig bra.

Det skriver «Skal vi danse»-vinneren i en SMS til Se og Hør fredag - gjennom sin manager Erle Strøm.

«PARADISE»-FLØRT: Maiken Utsi og Ludvig Dyreng fant tonen i Mexico. Hjemme i Norge har relasjonen utviklet seg videre. Video: Rød Løper / Viaplay. Reporter: Kine Falch. Redigering: Celina Morken Vis mer

Trygg og stabil

27-åringen fortalte i ovennevnte podkast at paret møttes da de begge deltok på UKM (Ungdommens Kulturmønstring journ.anm.) i 2007. Han var også den første som spurte henne om en autograf, forteller hun.

De fortsatte å holde kontakten, og bestemte seg til slutt for å prøve ut et forhold.

- Det har vært til-og-fra-flørting i mange år, før vi fant ut at «nei, nå tester vi det her om det funker». Og jeg har det så bra, sa artisten, og fortsatte:

- Han er en veldig trygg, stabil og rolig kar.

Slet med angst

Som nevnt var hun Saba Norges representant til Eurovision Song Contest i Stockholm, åtte år etter deltakelsen i MGP jr. Det skulle vise seg å bli et mareritt for 27-åringen.

RØRT: Oda Djupvik ble rørt da hun så kjæresten på Bislett. VIdeo: Bratland/Løkås. Vis mer

Da hun skulle stå på scenen i Stockholm var hun nemlig inne i sin verste periode med panikkangst. I semifinalen sa det stopp, og turen gikk tilbake til Norge.

Det snakket hun åpent om i «God morgen Norge» i februar, i forbindelse med «Hver gang vi møtes»-deltakelsen.

Der fortalte hun blant annet at hun ikke angrer et sekund på at hun var med i det populære programmet, til tross for at det er lenge siden hun har vært synlig på tv og hatt en sånn oppmerksomhet rettet mot seg.

Allerede som 14-åring følte hun nemlig en uro på scenen. Uroen økte også i takt med presset. Det hele eskalerte imidlertid da hun skulle representere Norge i Eurovision.

DØDSANGST: Det er siste episode noensinne av «Senkveld», og Morten Ramm minner tilbake til da han fikk dødsangst på grunn av en «Senkveld»-konkurranse. Video: TV 2. Vis mer

- Det må være den mørkeste perioden i livet mitt. Det var veldig, veldig mye angst, og jeg var redd for alt og for meg selv. Det var noe av det verste jeg har vært med på.

Hun er imidlertid glad for at hun fikk oppleve det, for da skjønte 27-åringen at hun måtte ta tak i problemet for å kunne leve et normalt liv.

LES OGSÅ: - Det var «jeg-kommer-til-å-dø»-angst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer