Lena Dunham

Viser frem kjæresten for første gang

TV-stjernen dukket opp på den røde løperen med sin nye flamme.

FORELSKET: I helgen viste filmstjernen frem sin nye kjæreste. Foto: Matt Crossick/Empics/NTB
FORELSKET: I helgen viste filmstjernen frem sin nye kjæreste. Foto: Matt Crossick/Empics/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske filmskaperen og skuespilleren Lena Dunham (35) har gjort det stort i Hollywood, og er kanskje alle best kjent som hovedrollen i tv-suksessen, «Girls».

Hun har lenge vært åpen om flere av sine helseutfordringer, og har blant annet vært åpen om at hun lider av endometriose og har psykiske lidelser.

Kjærlighetslivet har hun derimot skjermet godt fra offentligheten, og har vært hemmelighetsfull når det gjelder sin utkårede - frem til nå.

På søndag dukket nemlig stjernen opp i armkroken til sin nye kjæreste på den røde løperen. Det melder Entertainment Tonight.

Offentlig debut

I begynnelsen av mars i år kunne Dunham bekrefte romansen med Luis Felber, noe som hun gjorde i et intervju med The New York Times.

«Det har gått noen måneder... Jeg føler meg veldig heldig. Han er den beste personen jeg noensinne har møtt.»

På premieren av filmen «Zola» under den anerkjente filmfestivalen Sundance Film Festival fikk også resten av verden se det nyforelskede paret. Paret holdt tett rundt hverandre foran kameraene og Felber plasserte også et kyss på hodet til 35-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.