Lena Dunham

Viser frem kjæresten for første gang

TV-stjernen dukket opp på den røde løperen med sin nye flamme.

FORELSKET: I helgen viste filmstjernen frem sin nye kjæreste. Foto: Matt Crossick/Empics/NTB
FORELSKET: I helgen viste filmstjernen frem sin nye kjæreste. Foto: Matt Crossick/Empics/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske filmskaperen og skuespilleren Lena Dunham (35) har gjort det stort i Hollywood, og er kanskje alle best kjent som hovedrollen i tv-suksessen, «Girls».

Hun har lenge vært åpen om flere av sine helseutfordringer, og har blant annet vært åpen om at hun lider av endometriose og har psykiske lidelser.

Kjærlighetslivet har hun derimot skjermet godt fra offentligheten, og har vært hemmelighetsfull når det gjelder sin utkårede - frem til nå.

På søndag dukket nemlig stjernen opp i armkroken til sin nye kjæreste på den røde løperen. Det melder Entertainment Tonight.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

Offentlig debut

I begynnelsen av mars i år kunne Dunham bekrefte romansen med Luis Felber, noe som hun gjorde i et intervju med The New York Times.

«Det har gått noen måneder... Jeg føler meg veldig heldig. Han er den beste personen jeg noensinne har møtt.»

På premieren av filmen «Zola» under den anerkjente filmfestivalen Sundance Film Festival fikk også resten av verden se det nyforelskede paret. Paret holdt tett rundt hverandre foran kameraene og Felber plasserte også et kyss på hodet til 35-åringen.

PAR: Filmpremieren ble kjæresteparets første offentlige arrangement. Foto: James Veysey/Shutterstock/NTB
PAR: Filmpremieren ble kjæresteparets første offentlige arrangement. Foto: James Veysey/Shutterstock/NTB Vis mer

Til tross for at filmpremieren kan regnes som parets første offentlige debut, har likevel «Girls»-stjernen skrytt av kjæresten i sine sosiale medier.

Uten å navngi Felber tweetet hun blant annet om sin utkårede i juni. Her skrev hun:

KJÆRESTER: Paret delte rampelyset under filmpremieren. Foto: James Veysey/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER: Paret delte rampelyset under filmpremieren. Foto: James Veysey/Shutterstock/NTB Vis mer

«Når jeg føler meg syk lager kjæresten min deilig pasta og ser på hvor mye BoJack som jeg bare vil, går tur med hunden og lager sanger om ansiktet hennes. Alt jeg tweetet om i januar var hvordan menn i bunn og grunn er det samme som bønnestuing i menneskelig form. Alt jeg sier er - ikke gi opp før mirakelet, barn.»

HOUSE OF GUCCI: Store navn som Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto spiller i den nye serien «House of Gucci». Video/«House of Gucci» Official Trailer. Vis mer

Stjernen har også tidligere delt et bilde av turtelduene i anledning 35-års dagen sin.

«Noen ganger blir jeg så opphengt i mitt eget syn på hva en familie skal se ut som i en alder av 35 at jeg glemmer at jeg har en, akkurat her, og den er perfekt og fullstendig», skrev hun blant annet under bildet sammen med Felber.

- Må elske seg selv

Tidligere har 35-åringen datet musikeren Jack Antonoff (37) som hun ble sammen med i 2012. Forholdet skulle vise seg å vare i fem år før det gikk mot sin ende i 2018.

I 2014 beskrev hun overfor ContactMusic at 37-åringen fungerte som et vendepunkt i livet hennes da han forbedret både sexlivet og selvtilliten hennes.

- Han er en veldig kjærlig og herlig person. Før ham hadde jeg de mest katastrofale og foraktelige monsteret i sengen og i livet mitt, avslørte hun den gang, og la til:

MÅ SEES: Er det en serie du må få med deg om dagen er det Netflix-serien «Young Royals»: - Veldig hot! Video: Rød Løper/Steffen Pettersen/Netflix Vis mer

- Man må elske seg selv for å kunne elske noen som vil elske deg. En tiltrekning til gode mennesker er noe som først kommer når du har fått en tiltrekning til deg selv.

Etter bruddet med Antonoff ble hun observert med annen mystisk flørt, selv om han aldri ble identifisert offentlig som stjernens kjæreste.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen avslørte norsk tatovering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer