JoJo Siwa:

Viser frem kjæresten for første gang

- Det har nå gått en måned siden min bestevenn spurte meg om jeg ville være kjæresten hennes.

LYKKELIG FORELSKET: JoJo Siwa jubler over å kunne feire en måned som kjæreste med sin Kylie. Foto: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup/REX
LYKKELIG FORELSKET: JoJo Siwa jubler over å kunne feire en måned som kjæreste med sin Kylie. Foto: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 17 år gamle YouTube-stjernen og danseren Jojo Siwa, hvis egentlige navn er Joelle Joanie Siwa, har fått mye oppmerksomhet de siste ukene.

I januar stod Jojo først frem som skeiv. Det gjorde hun ved å dele et Twitter-innlegg hvor hun hadde på seg en t-skjorte hvor det sto «beste homofile kusinen noensinne». T-skjorten var en gave fra kusinen hennes.

Nyheten ble mottatt med enorm støtte fra fan og følgere, og bare to uker etter at Siwa åpnet seg om legningen sin, avslørte hun også at hun har funnet kjærligheten.

- Jeg har den mest fantastiske, nydelige, perfekte og vakreste kjæresten i hele verden. Det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke vist det til internett ennå, fortalte hun i et intervju med talkshowverten Jimmy Fallon sist uke.

Vennskap ble kjærlighet

Videre røpte 17-åringen at det var kjæresten som hadde oppfordret henne til å stå frem som skeiv, men identiteten hennes valgte hun derimot å holde hemmelig. Frem til nå!

I dag introduserer nemlig Jojo sin kjære for offentligheten for aller første gang. Mandag har nemlig hun og kjæresten, som heter Kylie, vært sammen i en måned, og det markerer det unge talentet med en Instagram-hyllest til sin utvalgte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer