JoJo Siwa:

Viser frem kjæresten for første gang

- Det har nå gått en måned siden min bestevenn spurte meg om jeg ville være kjæresten hennes.

LYKKELIG FORELSKET: JoJo Siwa jubler over å kunne feire en måned som kjæreste med sin Kylie. Foto: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup/REX
LYKKELIG FORELSKET: JoJo Siwa jubler over å kunne feire en måned som kjæreste med sin Kylie. Foto: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 17 år gamle YouTube-stjernen og danseren Jojo Siwa, hvis egentlige navn er Joelle Joanie Siwa, har fått mye oppmerksomhet de siste ukene.

I januar stod Jojo først frem som skeiv. Det gjorde hun ved å dele et Twitter-innlegg hvor hun hadde på seg en t-skjorte hvor det sto «beste homofile kusinen noensinne». T-skjorten var en gave fra kusinen hennes.

Nyheten ble mottatt med enorm støtte fra fan og følgere, og bare to uker etter at Siwa åpnet seg om legningen sin, avslørte hun også at hun har funnet kjærligheten.

- Jeg har den mest fantastiske, nydelige, perfekte og vakreste kjæresten i hele verden. Det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke vist det til internett ennå, fortalte hun i et intervju med talkshowverten Jimmy Fallon sist uke.

Vennskap ble kjærlighet

Videre røpte 17-åringen at det var kjæresten som hadde oppfordret henne til å stå frem som skeiv, men identiteten hennes valgte hun derimot å holde hemmelig. Frem til nå!

I dag introduserer nemlig Jojo sin kjære for offentligheten for aller første gang. Mandag har nemlig hun og kjæresten, som heter Kylie, vært sammen i en måned, og det markerer det unge talentet med en Instagram-hyllest til sin utvalgte.

«Etter å ha vært min bestevenn i over ett år, så kunne jeg fra 8. januar 2021 kalle dette eksepsjonelle mennesket for kjæresten min... Og siden den gang har jeg vært på mitt aller lykkeligste», skryter hun i innlegget som i skrivende stund har fått 750 000 likerklikk og 17 000 kommentarer.

Videre kaller hun Kylie for det mest «kjærlige, støttende, lykkeligste, beskyttende og vakreste mennesket i verden».

- Gratulerer med en måned til jenta mi! Jeg elsker deg mer og mer hver dag, avslutter hun.

Innlegget består av tre bilder og en video hvor de synger sammen til Justin Biebers «As Long as You Love Me».

Ifølge People har Siwa også delt en TikTok-video av henne og kjæresten i en kjærlig omfavnelse, med følgende tekst:

- Jeg gjorde det!! Mitt menneske. Det har nå gått en måned siden min bestevenn spurte meg om jeg ville være kjæresten hennes, og det har vært den beste måneden noensinne. Jeg elsker deg.

- SJOKK: Maura Higgins og Curtis Pritchard ble stormforelsket i sesong 5 av «Love Island UK». Nå har førstnevnte blitt sammen med en annen deltaker fra programmet. Video: Rød Løper Vis mer

Internett-stjerne

Siwa har tidligere forklart at hun ikke vil definere seg som det ene eller det andre.

- Årsaken til at jeg ikke kommer til å gi et svar er fordi jeg egentlig ikke vet svaret selv. Jeg synes mennesker er veldig bra og utrolige. Akkurat nå er jeg superglad og jeg vil dele alt med verden, men jeg vil også holde ting i livet mitt privat til de er klare for å bli delt med offentligheten, sa hun i slutten av januar.

Jojo Siwa ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, er nærmere en milliard visninger.

I fjor var hun å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen rasende over gravidrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer