Demi Lovato

Viser frem kjæresten etter marerittåret

Lykken smiler endelig for popstjernen.

AVSLØRING: Demi Lovato har mildt sagt hatt sitt å stri med i år, og derfor er det mange som nå synes det er ekstra hyggelig at hun har funnet kjærligheten. Foto: NTB scanpix
AVSLØRING: Demi Lovato har mildt sagt hatt sitt å stri med i år, og derfor er det mange som nå synes det er ekstra hyggelig at hun har funnet kjærligheten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle år preges av opp- og nedturer, men popstjernen Demi Lovato (26) sitt 2018 kan sies å ha vært preget av svært mye smerte og vonde minner. Det er snart et halvt år siden hun sjokkerte en hel verden da hun ble hastet til sykehuset etter det som lenge ble omtalt som en angivelig overdose, og ble skrevet ut fra sykehuset måneden etter.

Direkte fra sykehuset la Demi seg frivillig inn på et rehabiliteringssenter for å få hjelp. Siden den gang har stjernen holdt en svært lav profil, og har bare et fåtall ganger åpnet seg om den sjokkerende hendelsen.

Samtidig har det gått en rekke rykter om artisten, som gjennom hele sitt voksenliv har hatt rusproblemer.

Det virker imidlertid som hun nå endelig er på bedringens vei. Ikke bare har hun et godt støtteapparat rundt seg, men hun har også funnet kjærligheten. Det avslører stjernen selv på Instagram.

TILBAKE I LOS ANGELES: Artist Demi Lovato er ute av rehab, og ble i november observert sammen med det som skal være en ny flørt. Nå bekrefter hun forholdet. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I LOS ANGELES: Artist Demi Lovato er ute av rehab, og ble i november observert sammen med det som skal være en ny flørt. Nå bekrefter hun forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykken smiler

Us Weekly skriver at stjernens utvalgte er Henry Levy. Allerede i november begynte det å gå rykter om at Lovato hadde forelsket seg i Levy, men ingenting ble bekreftet før nå i helgen.

Henry Levy, også kjent som Henri Alexander, jobber som designer for sitt eget merke - Enfants Riches Deprimes. Stjerner som Kanye West og Sofia Richie er fans, og blir fra tid til annen fotografert i antrekkene hans. Demi er også begeistret for plaggene han lager, noe hun viser ved å bruke antrekkene.

I tillegg har han, i likhet med sin nye kjæreste, også slitt med rusproblemer. Det har han gått til behandling for, og han skal nå være helt nykter. Det er derfor nærliggende å tro at han er en god støttespiller for kjæresten, som har slitt med å holde seg unna narkotika de siste årene.

På Instagram har Demi nå valgt å bekrefte at de er sammen. Hun har lagt ut en video, filmet på et privatfly, av at hun og kjæresten kysser. Fansen har latt seg begeistre, og på Twitter er det tusenvis som kommer med hjerter og andre lovord.

KLINTE TIL: Demi viste frem kjæresten på Instagram. Foto: Instagram
KLINTE TIL: Demi viste frem kjæresten på Instagram. Foto: Instagram Vis mer

En kilde har tidligere fortalt at hun er «hodestups forelsket» i designeren. Han får henne angivelig til å føle seg trygg, samtidig som han ikke er dømmende overfor henne.

- Det faktumet at de begge er avholds og har hatt liv fylt med opp- og nedturer er kjempeviktig for henne, har en kilde sagt til Us Weekly.

Allerede i november begynte ryktene om en mulig romanse mellom Demi og Henry å versere. Da ble de observert på Matsuhisa i Beverly Hills, der de holdt hender og skal ha sett «kjærlig» på hverandre.

Brøt tausheten

I august snakket sangstjernen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 70 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i innlegget.

I september tok også Lovatos mor, den velkjente sangeren Dianna de la Garza (56), bladet fra munnen, og uttalte seg om den grusomme dagen i slutten av juli.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

- Jeg begynner bokstavelig talt å riste når jeg begynner å huske på hva som skjedde den dagen, sa Dianna.

Dianna fortalte videre at hun husker at hun ble bombardert med tekstmeldinger fra sine kjære, som uttrykte sin bekymring overfor datteren, men at hun likevel ikke forsto hva som hadde skjedd.

Det var ikke før 56-åringen fikk en telefon fra Demis assistent, Kelsey Kershner, at hun forsto alvoret.

- Jeg var i sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, fortalte hun og la til:

- Det var noe jeg aldri hadde forventet å høre om barna mine som en forelder.

Løy om egen tilstand

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I fjor røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var ruset i typ to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

Kom med innrømmelse

I tiden etter innrømmelsen har sangeren fortalt at hun har kjempet en hard kamp mot å holde seg edru, og uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

Tidligere i sommer slapp hun låten «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet», synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende pianoballaden, ifølge People.

- Dårlig forhold til egen kropp

Demis problemer og usikkerhet begynte allerede da hun deltok i skjønnhetskonkurranser som syvåring. Sangeren har tidligere sagt at det forverret selvbildet hennes, og at det gjorde henne suicidal.

- Jeg hadde et dårlig forhold til min egen kropp lenge før det, men det hjalp ikke å stå på scenen å bli dømt for utseendet mitt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan Magazine i 2013.

ELSKER SEG SELV: Demi Lovato fortalte denne uken på Ellen DeGeneres at hun er ferdig med å bry seg om hva folk måtte mene om bildene hun poster i sosiale medier. Video: Biler med tillatelse fra TV3 Vis mer

Som niåring utviklet den tidligere Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og i en alder av 12 år begynte hun med selvskading - samtidig som hun sammenlignet seg selv med modeller hun så i blader.

- Da jeg la på meg fordi jeg utviklet meg til å bli en kvinne, kikket jeg på bilder av jenter i magasiner og sa til meg selv: «Vent, det er ikke sånn jeg ser ut. Jeg har altfor mye fett på hoftene og rumpa», forklarte hun til magasinet.

LES OGSÅ: Stjernene er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer