Julen 2022:

Viser frem julehjemmene

Hollywood-stjernene sparer ikke på kruttet.

SØLV: Reese Witherspoon har valgt å ha et juletre i sølvfarge. Foto: Skjermdump fra Instagram / @reesewitherspoon
SØLV: Reese Witherspoon har valgt å ha et juletre i sølvfarge. Foto: Skjermdump fra Instagram / @reesewitherspoon Vis mer
Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt, og flere har begynt å få julestemning. Noen begynte å pynte hjemmene sine til jul allerede i november, mens andre venter med å pynte til lille julaften.

Det samme gjelder også for kjendisene. Noen går fullt ut med flere meter høye juletrær, som har både glitter og kuler i alle farger og fasonger, mens andre går for en mer tradisjonell og nedtonet jul.

TRIST: Isabelle Eriksen fikk nedslående beskjed fra kjæresten rett før jul. Video: Rød Løper Vis mer

Kim Kardashian (42)

Realitystjernen Kim Kardashians eldste datter North West (9) har en TikTok-konto hvor hun deler mye av livet til seg selv og familien.

Se og Hør har tidligere omtalt at Kardashian tar julefeiringen svært seriøst, og at hun har leid inn en pianist til å vekke barna hver dag med julesang.

Det er derfor ikke en overraskelse at det ikke spares på julepynten i resten av huset. Tidligere denne måneden viste North frem til sine følgere hvordan hjemmet hennes ser ut i juledrakt.

Cardi B (30)

En annen som ikke har spart på kruttet i år er rapperen Cardi B. I et innlegg på Instagram delte hun videoer av de gigantiske og fasjonable juletrærne hun har i hjemmet sitt.

Videoen viste fem glitrende juletrær med såpass mye pynt at det er vanskelig å se selve treet. I videoen kunne man også se den ene datteren til Cardi B. Dermed innså flere trolig hvor store juletrærne egentlig er.

Reese Witherspoon (46)

En av stjernene som vil ha julen i hus lengst mulig er skuespiller Reese Witherspoon. Hun delte et bilde foran juletreet allerede i slutten av november, og skrev: «For tidlig?».

Millie Bobby Brown (18)

«Stranger Things»-skuespilleren var enda ivrigere og la ut en video av at hun og kjæresten Jake Bongiovi (19) pyntet juletreet 14. november.

I kommentarfeltet påpekte derimot den selvutnevnte dronningen av julen, Mariah Carey (52), at det var for tidlig.

De to turtelduene ser også ut til å pynte til jul under mistelteinen, og er ikke sjenerte når det kommer til å vise kjærlighet for hverandre.

Kylie Jenner (25)

Sminkegründeren følger også trenden med gigantiske juletrær i hjemmet. I starten av desember la hun ut en video på Instagram av at de installerte juletreet for deretter å pynte det.

PYNTER: Barna pynter juletreet hjemme hos Kylie Jenner. Skjermbilde fra Instagram @kyliejenner.
PYNTER: Barna pynter juletreet hjemme hos Kylie Jenner. Skjermbilde fra Instagram @kyliejenner. Vis mer

Kevin Jonas (35)

Barna til Kevin Jonas fra bandet Jonas Brothers henger også opp pynten på juletreet. Pynten de henger opp er imidlertidfra bryllupet til Kevin og Danielle Jonas (36). Paret fikk alle gjestene til å skrive en hilsen på julepynten, da de giftet seg for 13 år siden, noe de nå kan se tilbake på hver jul.

@kevinjonas

13 years later and our girls are hanging our wedding ornaments. Few amazing messages from family and friends at our wedding.

♬ Like It's Christmas - Jonas Brothers

LES OGSÅ: Røper detaljer om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer