OVERRASKER: Kim Kardashian er kjent for å skape overskrifter for bildene sine. Nå gjør hun det igjen med nytt familiebilde. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Kim Kardashian er kjent for å skape overskrifter for bildene sine. Nå gjør hun det igjen med nytt familiebilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashians nye familiebilde:

Viser frem hele familien for første gang

- Jeg gråt.

Publisert

(Se og Hør): Kim Kardashian (37) og familien er kjent for å dele sjokkerende bilder med fansen, og har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for å dele bilder med filter på barna sine.

Natt til torsdag valgte derimot 37-åringen å droppe filtrene, da hun for første gang delte et familiebilde med ektemannen Kanye West (40), og deres tre barn, North (4), Saint (2) og Chicago - som ble født i januar.

I skrivende stund har bildet, som ble delt for knappe ti timer siden, allerede fått over fem millioner likerklikk.

- Alle begynte å gråte

Likevel legger ikke Kim skjul på at det ikke er enkelt å få tatt et ordentlig bilde med tre små barn.

- Jeg tror ikke dere virkelig forstår hvor vanskelig det er å ta et bra familiebilde. Dette var alt vi klarte før alle tre barna begynte å gråte. Jeg gråt også, skriver «Keeping up with the Kardashians»-stjernen under bildet.

Fansen har heller ikke holdt tilbake på lovordene i kommentarfeltet, og Kims eldste datter, North, har fått mye oppmerksomheten for poseringen på bildet.

Brukte surrogatmor

37-åringen er en av verdens største stjerner, og da hun i januar ble mor for tredje gang, gjennom surrogati, valgte hun å annonsere nyheten på sin egen nettside.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skrev Kim.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, fortsatte hun.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

Bare seks uker etter at lille Chicago kom til verden, delte Kim det aller første bilde av sin nye øyesten, til fansens store begeistring.

At den lille jenta er født inn i en av verdens mest avbildede familier, er det ingen tvil om, men likevel måtte realitystjernen tåle hard kritikk, etter at hun valgte å benytte seg av et av Snapchats filtere da hun viste frem datteren.

Mange stilte spørsmål ved hvorfor i alle dager en baby hadde behov for et filter, siden de er så søte fra før.

Gjorde som storesøster

Også Kims lillesøster Kylie Jenner (20), som ble mor en knapp måned etter storesøsteren, valgte å gjøre som 37-åringen.

Hun tente nemlig på alle plugger, da hun viste frem Stormi. På Instagrams story-funksjon fikk fansen se den mørkøyde og svarthårede babyen, med en smokk i munnen.

«Min vakre jente», skrev Kylie tilhørende videoen.

Filteret på den lille jenta fikk fansen til å se rødt.

Stormi Webster👼🏼 (Posted 3/3/18)

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Avslørte nyheten

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på YouTube.

«Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke gjøre foran hele verden», startet hun innlegget med.

Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun gledet seg til å fortelle fansen om nyheten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg», skrev hun.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

LES OGSÅ: - Har gått med på å la eksen ta en farskapstest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer